Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2015 11:25 - Какво и защо става в България според Тайните масонски протоколи
Автор: didanov Категория: Хоби   
Прочетен: 1631 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ние упоихме, измамихме и развратихме “гоевската” (българската)младеж чрез възпитание с лъжливи, от нас внушени, принципи и теории.”

 

 

Всички т.нар. либерали са анархисти, ако не на дело, то в мислите си. Всеки от тях бяга след призрака на свободата, изпадайки само в своеволия, т.е. в анархията на протеста заради самия протест.(призракът на свободата на словото Шарли Ебдо например)

 

 

На трето място ще поставим нашата привидна опозиция, която поне в един от вестниците си, ще се представя за наш антипод. Истинските ни противници ще приемат тази симулирана опозиция, като тяхна собствена, и ще ни разкриват картите си.

 

 

Всички наши вестници ще имат всевъзможни направления - аристократическо, републиканско, революционно, и даже анархистично. Разбира се, докато съществува конституцията.

 

 

Онези глупаци, които ще си мислят, че повтарят мнението на вестниците от своя лагер, в същност ще повтарят нашето мнение или това което ние желаем. Въобразявайки си, че следват органа на своята партия, те ще тръгнат под този флаг, който им издигнем (и ще гледат на света, през цветните очила, които им сложим) не важи ли това за цялата Западна преса, в частност и за българските медии?

 

 

Винаги обсъждайки и противоречейки на начинанията ни, но повърхностно, без да засягат същността им, нашите „опозиционни“ вестници ще водят безсмислена престрелка с официалните вестници, единствено за да ни дадат повод да се изкажем по-подробно, отколкото бихме могли да го направим в първоначалните си официални изявления. Разбира се това ще става, когато на нас ни е изгодно.- типична характеристика на българската политическа опозиция през последните 25 години.

 

 

Тези нападки срещу нас ще изиграят и тази роля, че поданиците ще бъдат уверени в пълната свобода на словото.- кой се е съмнявал в това?

 

 

Такива незабележими за общественото внимание, но точни мероприятия, най-успешно ще обърнат общественото доверие, на страна на нашето правителство. Благодарение на тези методи ще можем според нуждата да възбуждаме и успокояваме страстите, по политическите въпроси; да убеждаваме или объркваме, печатайки ту истината ту лъжата; факти или техни опровержения, в зависимост от това, добре или зле се приемат, винаги ще опипваме внимателно почвата преди да стъпим на нея. Безпогрешно ще побеждаваме противниците си... Даже няма да е нужно да опровергаваме твърденията им историята на свалянето на малайзийския самолет над Украйна.

 

 

В случай на нужда, хвърлените от нас пробни камъни в нашия, уж опозиционен, печат, ще опровергаваме енергично в официозите.

 

 

Нито един журналист няма да се реши да издаде тази тайна, защото никой от тях не е допуснат в професията, без да има някакво срамно петно в миналото му. Понеже тези „петна“ ще бъдат веднага разкрити. ефективен начин за контрол над медиите

 

 

Ръководеният от нас съвременен печат ще изобличава държавните работи, религиите и бездарността на гоите, по начин, който без да почива на някакви принципни положения, само ще ги унизява всячески, за да ни даде възможност да ги унизим така, както умее само нашето гениално племе.- Шарли Ебдо!

 

 

През времето на преходния (комунистически) режим не бива да допускаме в печата разобличения за общественото безчестие: хората трябва да си мислят, че новият режим е задоволил всички, дотолкова, че даже престъпността е престанала… Случаите на престъпни прояви трябва да остават известни само на техните жертви и на случайните свидетели, и на никой друг!- успяха да ни заблудят м...а им!

 

 

Ние сме в основата на всички терористични акции. При нас служат лица със всякакви възгледи и със всякакви становища: - възстановители на монархии, демагози, анархисти, социалисти, комунисти, социалдемократи и всякакъв вид утопични мечтатели. Ние сме ги впрегнали всичките, като всеки от тях със собствената си задача се стреми да преобърне, да обърка всякаква установена държавна или религиозна форма на ред. Чрез тези действия всички държави са подложени на трусове и хаос. Те са готови на всякакъв компромис, за да получат мир и спокойствие. Но ние няма да им дадем мир, докато открито не признаят нашето международно Свръхуправление, и то с подчинение, гарантирано от изготвените от нас документи, съдържащи задължителни за изпълнение решения“. (Подобно на безбройните условия и задължения, подписвани при приемане в Европейския съюз!
от Протокол номер 9

Разпокъсаността на партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси. И за да не може ръката на слепия народ да се освободи от нашето ръководство, ние трябва винаги да се намираме в тясно общуване с него, ако не лично, то чрез най-верните ни слепи оръдия – братята масони.

 

Без съществено да изменяме съществуващите закони, а само като ги изопачихме с противоречиви тълкувания, ние създадохме грандиозно дело, в смисъл на получените резултати. В началото тълкуванията замаскираха законите, а след това и съвсем ги скриха от погледите на правителствата, поради невъзможността да се разбере такова забъркано законодателство. От тук произлезе теорията за съдене по съвест. (а и самата теория за разделение на властите!)

Вие казвате, че ако преди определеното време се узнаят нашите планове, против нас ще се вдигнат с оръжие в ръка; но ние сме взели мерки срещу това, и на Запад вече имаме такава терористична система, която може да накара и най-храбрите души да затреперят. Подземни съобщения като “Метрополитен”, ще бъдат прокарани под всички столици и, ако стане нужда, тези столици ще бъдат вдигнати във въздуха с всичките им организации, държавни институти и население  от протокол 9

 

"Каква е целта на тази наша политика, която сме планирали и натъпкали в главите на гоите, без да им дадем каквато и да е възможност да разберат истинското й значение? За какво, ако не за да получим по заобиколен път, това, което е непостижимо по Правия път, за нашето разпръснато по света племе? Това е главното и основното, за което ни служи нашата организация на тайното масонство, което не е добре познато, и целите на което дори не са толкова много, колкото се предполага от тези животни гоите, вкарани от нас в "шоуто" на армиите от масонските ложи с цел да се хвърля прах в очите на техните народи.

 

Затова ние създадохме и нашата организация на тайното масонство. Скотовете гои, които ние привлякохме да служат във външните масонски ложи, за да ги откъснем от тяхната среда, нито знаят какво представлява масонството, нито дори подозират какви са неговите цели.

 

Бог ни е определил за негов избран народ и ни е дарил с най-големия възможен подарък – да бъдем пръснати по целия свят, за което всички мислят, че е най-голямата ни слабост, докато всъщност от това произлиза цялата ни сила и мощ, която ни доведе пред прага на върховната световна власт."  от Протокол 11

 източник Григор Симов




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: didanov
Категория: История
Прочетен: 2931619
Постинги: 1149
Коментари: 3364
Гласове: 5875
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол
1. Цар Мидас, бриги и пеласги – Троя е на Балканите?
2. Българското хоро - древно писмо от живи йероглифи
3. Тракийският император Роле и паметника на цар Мида
4. Корените на българската народност
5. Българският генетичен проект
6. "Как ни предадоха европейските консули"
7. Мегалитите - трогателно свидетелство за детството на човечеството
8. ДЖАГФАР ТАРИХЫ, ПЕЛАСГИТЕ и остров КРИТ
9. Сурва Година, Сура Бога и Веда Словена
10. Древно-тракийско скално светилище под Царев връх – предшественик на Рилския манастир
11. неизвестното племе на мияците
12. Масагетската принцеса Томира и битката й с персийския цар Кир
13. Хубавата Елена в Египет
14. Склавини и анти в долнодунавските земи
15. Кои са мирмидонците?
16. Еничаринът Склаф, името Слав и робите
17. Аспарух, Мемнон и етиопските българи
18. Името на Кан(ас) Аспарух не е случайно
19. Срещата м/у Калоян и Пиер дьо Брашо
20. Амазонките на Тезей, Херодот, Дахомей, Южна Америка и Африка
21. Фердинанд I, славянин и потомък на витинските князе.
22. НОВ МЕТОД ЗА РАЗЧИТАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РУНИ
23. Амазонките в древността (Тракия, Мала Азия,Либия)
24. ПОЛИСЪТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
25. АТЛАНТИ ЛИ СА МИТОЛОГИЧНИТЕ ТИТАНИ?
26. Черноморската Троя – тайната на Ропотамо
27. Брут Троянски - легендарният първи владетел на Британия
28. ЧУЖДИЦА ЛИ Е НАИМЕНОВАНИЕТО "ТРАКИ"?
29. О неразумний, защо се срамиш да се наречеш...мизиец?
30. Черноморската Троя - коя българска река е Омировата Симоис?