Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2012 11:40 - Брой 25
Автор: sofnews Категория: Забавление   
Прочетен: 2911 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 14.10.2012 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   Здравейте, приятели, Ние отново сме на линия и отново ще ви досаждаме със съждения и наблюдения..
Но за да не бъдем многословни, стартираме с новия брой....

 Какво се случи през седмиците, докато ние атакувахме Бахамите, в кратко резюме:

Приключи втори сезон на противопоставянето в "Бъгуорс"... не че е нещо неочаквано, и не че мина безпроблемно, ама кой ли е очаквал пък да бъде. Естествено преди края драмите се вихреха с пълна сила... То не бе смяна на фракции, смяна на банди и дори създаване на нови такива....
 Видяхме обичайните девизи с "Край до тука бях", което разбира се не се случи, нищо че го чакахме...
 Видяхме захранване с плюшени играчки от съюзници, видяхме захранване и от приятели и от врагове . Тук е мястото да споменем за най-захранените със свинско и заешко - Инцитат, захранен от Ахилеус, Тристан захранен от Касов, Ледена кралица от Зигстър и още и още знайни и незнайни герои.


image Този колаж стана един от най-известните в играта, дали има защо ... всеки може да даде отговор сам за себе си.     Друго, което си струва да се отбележи е конкурсът за съпруга на кмета. Ципи е обявил награда за ръката на Мушморочко и всички следят със затаен дъх коя ще е щастливката.
  Междувременно решихме да направим едно изпитание за нашата репортерка Neela, тя беше помолена да изтормози пресния си съпруг в малък разпит. Ето какво написаха те (ятагана над главата на Ципи не го виждате нали :))

- Тъй като всички интервюта са свързани с играта искам сегашното да е малко по-разтоварващо и забавно. Добро утро, CipyBaby. Представи се на всички. Как се казваш?
- Добро да е. Казвам се Ангел, на 24 години от най-хубавия град в България - Пловдив :D
- Факт! Най-хубавия е…Как се чувстваш след първия етап на "войната" с биричките и след вечер с бира и патешки сърца?
- Адски натоварен...Това със сигурност беше най-тежкия първи етап на който съм присъствал, а съм в бандатата от създаването и :D Желанието на Хонър да им спечелят войната беше огромно, но в крайна сметка се радвам, че успяхме в такава тежка война да вземем първи етап. А за бирата...С друго око я гледах снощи :D
- Аз също по различен начин я гледах, но добре ми се отрази.. Разкажи ни какъв е ципи извън играта?
- Ами смятам, че Ципи е едно красиво, забавно и най-вече скромно момче :$ Мързелувам активно, защото работата ми го позволява. Аааа забравих, че и все още уча, но като гледам ще си остана вечния студент :D Повече информация не мисля да давам, който трябва знае другите неща за мен (chuckle).
- Такааааа, имаше минутка за реклама и добре се възползва от нея..Дамите могат само да гледат, защото си зает (chuckle) Освен, че играта се натоварва има ли и някакви предимства в личен план?
- Единственото нещо, което ми донесе играта в личен план са новите запознанства и приятелства. Омръзнала ми е до болка тая игра, но вие сте хората, заради които продължавам да седя и да играя... Даже скоро се опитах да се откача, като се замразя, но сте зли хора и трябваше да се размразя...Ще използвам клишето "От много време играя само заради бандата си" :)
- Такива сме си..Какво да говорим като ме накара да стана през нощта, за да проверя дали наистина си се замразил или беше шега в следствие на бирата. Личи си, че се радваш на запознанствата. Има ли някакви интересни истории покрай тях?
- Определено се радвам на всички запознанства :) Намерих нови приятели, на които съм сигурен, че винаги мога да разчитам. Най-интересната история може би беше събирането на част от бандата в София... Тогава минахме през кръчма, караоке бар ( в който ме караха да пея Азис) и накрая приключих премръзнал на една пейка в добра компания (chuckle) Другия весел момент беше Спирит оф Бургас това лято. С част от бандата решихме да си направим екскурзийка там и прекарахме страхотно един уикенд :)
-А нещо повече от приятелство намери ли?
-Ами смятам, че съм намерил и повече от приятели :P Зависи още колко време ще ми се дърпаш :*
-Ще се дърпам няма как..все пак преди малко ми каза, че съм зла така че това усложнява нещата!
-Колкото и да се дърпаш... Няма къде да идеш накрая
-Ще ме издебнеш на някоя пейка в гръб ли?
-Напипахте ми слабото място с пейката и много жестоко се възползвате от него... Няма да се разберем така, но все пак ще ти кажа да внимаваш като сядаш на пейка (devil)
- Мисля, че вече започнах да прекалявам. Няма да те разпитвам повече за пейки и т.н., твърде лично стана. Искаш ли да ни споделиш нещо или просто да отправиш послание към играчите на Sofia wars?
-Благодаря за разбирането :D Искам да пожелая на всички играчи да се забавляват повече, да не се вживяват толкова много и да не приемат играта толкова навътре, защото това са просто ПИКСЕЛИ :)
-Интересно ми е защо така предлакаш Мушморочко. Какво ти е направил кума, че искаш да се оттървеш от него?
-Темата беше направена на шега, но ако има дами, които желаят Мушо първо да пишат на мен, за да се разберем за цената... И само да кажа че Мушмурочко не е някой случаен, така че внимавайте с офертите
-Я ми кажи нещичко за зестрата, че като твоя жена трябва и аз да знам!
- Шест дамаджани с домашна ракия и вино, свинско за поне година. Също така булката да го гледа, да се грижи за него, пере, готви и най-важното да има собствен автомобил и къща :D
-Благодаря ти за събуждането, за отделеното време и за всичко останало! Желая ти лек ден, успешна игра и ще използвам момента да те питам днес ще пием ли кафе като женена двойка?
 -И аз благодаря за интервюто :) Кафе ей сега ще стана да ти направя, но държа да направиш палачинки :* :D

-Охх, добре, добре..След малко и вечеря ще си поръчаш. :D Скъпи читатели, благодаря ви за отделеното време. Това интервю не е от обичайните. Просто с него ще разберете, че и ние, прекарващи много време пред компютъра заради войни хора, сме съвсем нормални и забавни. Желая ви и вие да преживеете всичко това, което и ние с ципи!

Ех тази neela,отдалече личи желязната ръка в кадифена ръкавица :)

image

 

 Време е да споменем малко интересни войни, приключили до момента (и не се чудете защо няма тази на Бирите и Про, тя все още тече, за нея и похватите на воюване ще отредим специално място в следващия брой )  

image01.10.12 – 07.10.12

 

AK47 TEAM” – “СоФето 

Изминалата седмица се оказа една от най-интригуващите и изпълнена с интересни войни. Ровейки се из страничките на класацията попаднахме на какви ли не абсурди гафове и се натъкнахме на логове, на които трудно повярваха очите ни. Изсипаха се доста емоции около завоюването на столицата… а положителни, а негативни. Но както се пее в една доста нашумяла песен .. и да паднем, и да бием пак ще се напием!. Е, повечето от нас последваха въпросния пример.. : )

Заемаме челна стойка и балансираме с пуканки в едната и пепси в другата ръка. Първото заформило се кълбе е между банда от топ листата и банда… с очевидно големи амбиции. През първия етап родните калашници разчитаха единствено на собствени сили, като бяха сигурни в победата си. Но СоФето им бяха забъркали грандиозна изненада като подкрепени от съюза си АдскИ ИзвергИ успяха бързо да наваксат с резултат в зъбите и да обърнат етапа в своя полза.

Победител: “СоФето”

image

Шопите“DomoKun”

Продължаваме с още война, която до последно държеше вражеските на банди на нокти една срещу друга. Отново ще ви заговорим за това колко е важно да си част от един истински колектив и истински отбор. Затова колко е важна съюзническа помощ и разбира се…. упорството.

Първия етап стартира с числова разлика в полза на гостите. Те побързаха да се възползват от това и заедно с част от членовете на МЕЧ успяха бързо да намалят бройката. Шопите от своя страна имаха за задача да избият малко повече зъбчета, но разчитаха също на помощ от бандата Тормоз. Етапа приключи с победа за софиянците с незначителна разлика от едно зъбче.

На втори етап мелодрамата продължи с пълна сила. Първите три победи героично отидоха в ръцете на “Domokun но окончателната бе извоюваха гордо от Шопите.

Победител: “Шопите”
image

Прованс“Brotherhood”

Следващите заподозрени в прелюбодействие отново предпочетоха да съберат широк кръг от компания по време на военните действия. Всички бяха почерпени подобаващо, но нека да разберем и кой обра най-големите пиянски резили.

В първия етап действай елемент на изненада се оказа неочакваната намеса на съюза на братството – Адски изверги. По голямата част от вражеските зъби попаднаха в техните ръце с лекота, но последния трети зъб на Vlastelina се оказа спънка и двете страни се отделиха насаме във втори етап.

Там двете фракции не успяха да се любуват едни на други и победата директно отлетя в лакомите ръце на Прованс
 

Победител: “Прованс”

image

24.09.2012 – 30.09.2012

Розовите патета!Б.Ф.Б.П.

“И никой не разбра, отиде си лятото идва есента..

С тези есенни редове изпълнени с носталгия си спомняме за жаркото слънце, почивните дни прекарани с чаша мента и спрайт и за.. още нещо. Тук обаче, на бойното поле в Софияуорс сезоните не се менят, винаги можеш да се натъкнеш на някоя и друга чужда издънка, да останеш изненадан от неочаквана победа или просто да се любуваш на това как враговете ти се избиват помежду си.Че какво по-хубаво нещо от това? Но нека спрем до тук и да ви представим първите разписали се успешно в таз седмичния ни брой.

Те са розови.. и са патета. На пръв поглед доста интересен оксиморон, защото всички знаят, че патета са малки.. и жълтички. Но както и да е. В другия край на ринга са паркирали хулиганите от Б.Ф.Б.П, които точат лиги и палаво размятат винкели под ръка. Сетния час удари и двете страни взаимно започнаха да грабят вражеските си зъби. Розовите патета разчитаха само на себе си, а Б.Ф.Б.П срещнаха помощ в очите на добрия си съюзник “Apple”. Боят беше тежък и оспорван тъй като Патетата загубиха всички свои зъби, без тези на лидера си 0LIMPIA77 и буквално всичко беше в нейните ръце. Първия етап бе успешно спечелен в тяхна полза, но така и не успяхме да се полюбуваме на втори в битките в Очи в очи.

Победител: “Розовите патета!”

 image

ЖаднитеСтолична община

След грандиозната победа над “Rhymes and Poetry” очевидно Жадните имаха нужда от нова доза предизвикателство, което откриха в Столична община. Е, каквото търсиш – такова намираш. И в тази война двете вражески банди ще са до последно на нокти затова при кого ще отиде победата..нека да разгледаме отблизо какво по-точно се случи.

В първия етап числовата разлика не беше чак толкова категорично в полза на някоя от двете страни. Но Столична община изглежда имаше желание да защити честта си, за това бе подкрепена безвъзмездно от своя съюзник Револвер, който изби огромна час от вражеските зъби. Бързата реакция на Жадните не закъсня и те успешно отблъснаха за отрицателно време и останалите противникови зъби. Междувременно от атакуващите единствено Barfly_vr не се беше разделил с нито един от своите кътници и успешно поведе дружината си към втори етап.

Там битката отново беше сурова и за двете фракции. Първата победа отиде при Жадните след, които цели три на брой попаднаха в Софийска община”. Но късметът на софиянците бързо изневери и “Жадните отново гордо извоюваха пет победи в своя полза.

Победител: “Жадните”

image

PlevenWars” - “Blood&Glory”

След като се гмурнахме в топлите води около Софийско е време да изплуваме някъде…… към Плевен. Тези дни там са се усетили няколко механични труса, свидетели споделиха, че дори се наблюдавал метеорологичен дъжд, който оставил след себе си.. млечни плевненски зъбчета. За новини от горещата точка на събитието се свързахме с колежката Софияуорс Бенатова.

“Засега няма тежко ранени, но стоматолози алармират, че приема на пациенти е скочил рязко с 30 на 100 през последното денонощие. Двете сбили се улични групички за, които ви съобщихме по-рано в обедната емисия успяха да разрешат конфликтните си отношения доста по-рано от очакваното като хулиганите от “Blood&Glory” скандираха Победа, победа! и с пищен резултат и обрат в тяхна полза. За никого така и не стана ясно за какво става дума, но в крайна сметка най-доволни от цялата ситуация излязоха стоматолозите, които попълниха дупките и няколко неплатени курса по таекуондо...

Победител: “Blood&Glory”

image

House of Pain” – “Rest 1n PeaCe”

Последната схватка за която ще вдигнем кулисите пък предизвика доста негативни емоции за атакуващата страна. След края на войната тя се раздели с няколко свои верни члена, като някои предпочетоха да поемат своя път към нова банда, а други се съсредоточиха в собственото си развитие.

Първия етап стартира с двойна числова разлика в полза на атакуващите “House of Pain”. И в тази война имаше отново намеса на съюзниците на “Rest 1n PeaCe”, а именно на Top Gun” и “Black Sea”. Но в крайна сметка помощта им се оказа недостатъчна и първия етап бе спечелен от атакуващите.

Втория етап бе отбелязан само с една битка и категорична победа за “House of Pain”.

Победител: “House of Pain”


image

08.10.12 - 14.10.12

Столична Община“Brothers of metal” 

През изминалите дни се натъкнахме на не по-малко фрапиращи сблъсъци. Едни очакваха победа.. други остава накрая с пръст в устата. Но едно бе сигурно – забавлението бе налице. Нека надникнем и в бърлогите на първенците от тази седмица.

Първия етап ясно вещаеше победа за софиянците. Но изглежда не всичко беше предвидено, защото верните съюзници на “Brothers of metal” - “Fallen angels” се намесиха в точния момент. С тяхна помощ доста от най-важните зъби на противниковата банда бяха избити с лекота. Междувременно членовете на Софийска община се бореха с всички сили да обърнат бройката в своя полза, но безуспешно – по-бързи и по-умели се оказаха братята на метала.

Победител: “Brothers of metal”

image

Отрепките“Ultimate Fighter”

Гореспоменатите обрати далеч не спират до тук. Ще ви разкажем за още една схватка още прясна и топла… и пиперлива, защото именно те са най-вкусни на читателите ни.

На ринга са изправени добре познатите ни вече Отрепки (странно защо ли са си избрали такова звучни име хм…) и Ultimate Fighter”, които също не веднъж сме споменавали в предишните броеве на СофНюз”. Очаква се двете фракции да си забъркат вълнуващо приключение по между си, но ето какво всъщност се случи.

През първия етап и двете страни решиха да разчитат на съюзническа помощ. Отрепките бяха подкрепени безвъзмездно от членове на бандата “Fearless”, докато провинциалните Ultimate Fighter” заложиха на необузданите “Bikini” и Дърт пън.

Зъбите се пилееха с пълна сила и до последната мината бе спорно у кой ще отиде победата и дали ще лочим пепсито на втори етап. Доброто време и късмет бе на страна на провинциалистите и победата попадна в техните ръце.

Победител: “Ultimate Fighter”

image

КръвопийцитеВисоко напрежение

Последната война, която няма да оставим не упомената пък притежаваше лек нюанс на кръвопийство примесено с малко..високо напрежение и няколко изгорели бушона. Дали си намериха електротехника и кой стана безсмъртен след вампирското ухапване, на някои палави кръвопийки ще разберем сега.

Първия етап стартира с почти еднакъв шанс за победа на двете страни. Съюзниците на двете страни отново се бяха стекли на помощ, кой със светена вода, кой с чесън… Зъбите залетяха като от съюзническите банди “X-teamи добре познатите ни “Rhymes and Poetryсе свърши доста работа в полза на страните. Въпреки, че Високо напрежение показа ясна съпротива малко не им достигна победа още на първи етап.

Втори така и не се разигра, изглежда напрежението бързо се предаде пред историите за Белла и Едуард и решиха да се отдадат на почивка.

Победител: “Кръвопийците”

image

 Weisse Wolfe - MONSTER PERFORMANCE


Време е да се полюбуваме на още една война, която също държеше в неведение до последно у кой ще попадне знатната победа. Този път обаче не беше заложена само честта на бандата, а и не малък шанс Weisse Wolfe да попълнят хазната си качествено. Друга игрова роля играеше малкия брой играчи на атакуващите провинциалисти, защото те също бяха податливи на загуба.
В първия етап, както споменахме в идните редове разликата в броя на зъби бе драстичен, но това изобщо не притесни членовете на Weisse Wolfe. Те се възползваха от бездействието на нападнатата банда и спечелиха безпроблемно първи етап.
На втори обаче Weisse Wolfe ги чакаше изненада, защото софийскитке MONSTER PERFORMANCE не мислеха да стоят със скръстени ръце и бързо се организираха в битките “Очи в очи”. Там се разигра истинска драма и се стигна до резултат 10:6 в полза на провинциалните Weisse Wolfе.


Победител: Weisse Wolfe



image
  image
  И след кървавата разправа е ред да поклюкарим :)

Здравейте мили читатели! Липсвахме ли ви? :) След кратка почивка, вашият любим вестник и любимите ви клюки от играта (надявам се) са отново тук.

Дните в Софияуорс се нижат ли нижат.. повечето от нас от доста време правят едно и също – пускат геройчето на работа, когато са по-свободни акцентират над изкарването на ресурси, после куче, котки, динозаври…. ами къде се изгуби истинската тръпка от играта?!

Десетки потребители решиха да се откажат от любимото си занимание под претекст, че от доста време не е пускано ново обновление в играта и прекаления лаг и чупене ги изнервя до прекомерни граници. Все повече са хората, които са недоволни от проекта Софияуорс като цяло, че дори наскоро и забелязах петиция в интернет създадена по неофициална информация от членове на софийската банда Отрепките. Лично аз останах едновременно изумена, но и заинтересована дали ще последва някакъв ефект от нея. И се надявам в най-скоро време да има някакъв виден резултат.

Но до тук с мъмренията. През последните дни приключи едно от най-интересните занятия в играта – противопоставянето. След себе си то остави доста повече сълзи и сополи отколкото се очакваше. Няколко групички от явни софиянци решиха да емигрират на провинциални земи след като се разбра категорично, че прованса ще е победител в текущото противопоставянето. Но любимите ни админи, този път ни бяха приготвили гореща с изненада с, която изолираха натрапниците и предатели в софийските очи и ги оставиха на сухо без бонус на който така жадно се точеше лиги.

Разбира се като за начало, няма как да пропусна да спомена за така дългоочаквания край на втория рунд от Противопоставянето! Още в неделя (07.10) беше пуснат за малко така очаквания бонус за победителите и победените разбира се. Започнаха се дискусии във форума защо бонуса е бил като предишния (+2 нанознайки за 1-2 месеца) и няма ли да има по-голям, напълно заслужен бонус за спечелилата страна. Още на следващия ден (08.10) админите пуснаха официалното съобщение.

"Противопоставяне!

Уважаеми играчи,

Оспорваните сражения за районите доведоха до нова победа на Провинциалистите.

Това е втората победа на тази фракция в Противопоставянето.

През следващите две седмици и двете страни ще имат време да си починат от борбата за софийските райони и да се заредят с нови сили. Третият рунд ще започне на 22.10.2012.

Междувременно играчите и на двете фракции могат да се насладят на заслужените бонуси. Освен бонусите от Съвета, всички играчи ще получат по една красива кутийка с изненада. "

Ето и часта, която накара доста прованси да се смея и доста бивши софианци, вече прованси да се ядосват.

"Тези играчи, които смениха фракцията си, за да се възползват от бонуса, ще останат разочаровани. 

Допълнителното бонус време ще получат само играчите, които са членове на фракцията-победител определен интервал от време. "

Съжаляваме, но за вас двумесечен бонус няма! :) Изхарчихте си дините ей така.. И макар някои да ни убеждават, че не са си сменили фракцията, заради бонуса.. всички имаме едно на ум. :)

Админите завършиха съобщението с нещо интересно за следващото противопоставяне, а то гласи:

"По време на почивката ще бъдат обсъдени промените, необходими за да се взенесе баланса в битките на Противопоставянето. "

Обсъдени между администраторите и руските програмисти или между администраторите и играчите не е ясно, но чакаме с нетърпение следващото противопоставяне. И дано следващия път да бъде по-интересно и оспорвано и за двете фракции. :) Дотогава можем да се насладим на кутийката с изнанадите и бонуса разбира се.


Тук е място да отбележа, че бонуса, който беше разпределен между двете страни бе абсолютно същия като от предишното противопоставяне, но все пак доволно.. кой би отказал до 40% повече нанознайки и няколко часа работа и патрул? Та както казвах масовото недоволство на софиянци, които решиха да изоставят родното софийско общество започна да насища с пълна сила няколко теми из форума. Но с какво изобщо те са заслужили подобен бонус за да се мрънка и да търсят внимание за изгубените дини от преместването си? Да не би те да са помогнали да провинциалистите за победата и да не би те да са положили същите усилия? Превзетата карта е неоспорим факт и то за втори пореден път.

 

Друга тенденция, която отново предизвика сълзи и сополи (знам, че се повтарям, но точно по този начин изглежда) бе скорошното мини обновление – пирамидата. Там играчи купуват пирамидки, като се опитват да ги задържат колкото се повече време за да натрупат ресурси… и когато пирамида вземе да натежи, кой дръпнал, дръпнал…. Кой не – другия път. Тук недоволни след първото сриване на пирамида се оказаха, доста потърпевши, защото родните админи ни бяха пуснали пирамида.. с превишени проценти за сриване. Отново форума бе оцветен в шарени нюанси на спам и обиди как всеки искал Къци, Къци… е искат го де, ама той човека в Биг Брадър си показва певческите възможности, няма време да върти колелото и в Софияуорс, яяяя..

Тааа.. като сме заговори за форума, не мога да пропусна и това, че в един прекрасен ден попаднах на една темичка със звучното име Нормално ли е Made in China да е по-добро от Made in EU?” създадена от играч с ник Killmister. Не се сдържах и четейки ред след ред разбрах, че наскоро е била пусната китайска версия на нашата с доста пуснати обновления различни от нашата и то представете си.. само за скандалните десет дни! Това хвърли още сол в очите на недоволните и голяма част от потребителите се регистрираха в играта и дори се създадоха две Български банди – “Bulgaria” и “The Bulgarian Style”. Версията също предлагаше бой през една минута, като носеха доста повече заграбени монети и стимул за развитие. В метрото има пуснати плъхове, за които не е нужно да биеш 30 копки за да излязат, а директно ти носят при бой не само руда и монети, но и куфарчета. Но щастието за решилите да се преселят в китайската версия не продължи дълго, защото по някакъв магически начин влизането в играта, бе директно пренасочвано към родната версия и не позволяваше да се посети сайта. Разбира се това не отказа играчите от двете родни фракции гордо да надянат по някое и друго прокси и отново да раздадат правосъдие по китайските земи.

За финал не искам да ви оставям с негативни чувства, а дори напротив – наслаждавайте се на последните слънчеви октомврийски лъчи и приятно време от настоящата година. Радвайте се на приятелствата и приятните емоции изживени във виртуалното пространство и игнорирайте докачливите коментари. Тук сте за да запълните дупките във времето си, а не да се набирате пред клавиатурата с под на челото защо кака Стефка ви е свила кътника за огърлица…
 

image

И нещо пикантно от тази вечер (12.10). Рго Хайдути нападна la bire d"quipe. Започнаха да си избиват зъби и неочаквано la bire d"quipe започнаха да водят с бройката на избитите зъби. Разбира се с голяма помощ от съюзниците им Honneur. Докато си избиваха зъби се появи ЛАГ в уличките на всички играчи и незнайно защо софианците си помислиха, че ЛАГ-ът е умишлен и е направен нарочно в полза на хайдутите, което не е така. За щастие проблема беше остранен бързо и войната продължава на пълни обороти. ;)

image Здравейтиииииииииии пак съм тука секси мандама Баба Абсурдана, ся ше ви светнъ с кво съ заиграх тия дни.

Софийски болници докладваха за повишено ниво на диабетици през месеца. Причината за този бум е нарастващата напоследък бройка на лигаво-сладки публикации и статуси в една позната нам игра.
 

Началото на учебната година очевидно е катализирало силни негативни емоции, както и е било причина за пропадането на много връзки на петокласнички, чиято единствена утеха е била споделянето им в интернет. В допълнение - краят на не една тридневна връзка е ескалирал в тонове изписан лигоч под формата на сладурски и поляти със сироп статусчета. Говори се и за 7 споделяния на песни на Джъстин Бийбър.
 

Един от пациентите в най-тежко състояние е 21-годишният Захари, приет в Пирогов, като състоянието му е критично. Потърпевшият се е оказал приятел на популярна парантия от краен столичен квартал, която след ужасяваща раздяла с едно от интернет гаджетата си, е обнародвала мъката си в четири реда, почти написани на правилен български език. Лабилният организъм на Захари е пострадала на секундата.
 

Полицията обеща да се погрижи за проблема и веднага разпореди едно от поделенията да преустрои дейността си, като служителите на реда ще следят софия уарс за разчувстващи бълвочи, които да докладват пред администраторите на сайта. Ченгетата Людмил и Добрин пък оглавиха екип на ръчканията, целящ да вдига самочувствието на девойките, така че да не публикуват сладко-кисели неща, които не са пиле.
 

Затуй драги и читателе , за дан страдати ся ще ви дам рицептъ.

Отивати на пътя от село за града, земъти каък и 4 стръка тривъ, малко цвят от глухарчи с аромат на овце и съ прибирати у дома, правити чай и гу давати на комшията с думите "сполай ти"

Айди сега чау от мен и до нови срещи

 

image Новините с научна цел

Учени от БАН присъстваха с научна цел на последния концерт на Веско Маринов, за да вземат проби от перспирациите на изпълнителя. Рискувайки своята гордост и хигиена, смелчаците седнали на първи ред и стискали пипета, облечени в дъждобрани.
 

Както винаги, надушили сензацията, минути след концерта нашите репортери помолиха баба Иванка да ни отговори на няколко въпроса. Преливаща от енергия, тя сподели, че вече не усеща болки в кръста и че се е научила да кара велосипед, само докато е слушала "Горчива обич". Преди да успеем да й зададем последен въпрос, пъргавата старица хукна от площада пред НДК към квартал "Гео Милев" пеш и дори нагруби шофьор на маршрутка, че се тътри.
 

След направените изследвания се установило не само, че потта има лечебни свойства, а че лекува всичко - дори объркването, че Македония съществува. От БАН веднага оповестиха откритието и превърнаха дома на певеца в завод за производство на ценното лекарство, като побързаха да го патентоват, за да добавим поводче за гордост пред света.
 

Жълтата преса не пропусна да злобее и написа, че пенсионерите отдавна са знаели за това свойство на чудотворната лепкаво-миризлива течност, която струи като водопад от мишниците на Веселин. Така обясняват средната възраст в залите, в които той пее, а така също и спада в нивото на продажби на магнитни наколенки и лосион срещу косопад.
 

Предприемчиви бизнесмени започнаха да кроят планове за изграждането на сауни, в които ще циркулира изпарена пот, а шефовете на БДЖ преоткриха употребата й и обмислят да задвижват парни локомотиви с нея, за да пестят електричество. Премиерът Бойко Борисов пък се намеси с присъщ пожарникарски усет и предложи проектът за електроцентрала в Белене да промени насока и да се превърне в ПЕЦ, оставяйки атомите да почиват, дорде потните жлези на Веселин са в изправност.

image

 

Малко смях за вас:
 


- Ей, зубър. Как да стигна в библиотеката?
- С:WINDОWSsуstеmSYSТЕМ.dll
- Абе ти луд ли си?
- Не, само админ на Софияуорс

 

*******************************************
 

- Ало, съпорта ли е?! Каква ми е паролата?
- Като логина ви е.
- Хм...А какъв ми е логина?
- Като паролата.
- Благодаря много!

 

*************************************************
 

- Древните египтяни са имали красива представа за задгробния живот: Боговете са посрещали хората пред вратата на рая и на всеки задавали по два въпроса. Според отговора решавали дали ги пускат в рая, или не...
- Юзернейм и парола?
 

*************************************************
 

Вървят по "Витошка" Ципи и Ниила
- Ципи, ти мен обичаш ли ме?
- Какво искаш да купиш?


 

image 
 

Прочетете седмичния хороскоп, за да бъдете в поне едно нещо крачка пред администрацията. Освен ако нямате големи гърди, тогава сте си ок.
 

Овен – Ще станете рекламно лице на кампания за защита на недобре изглеждащите хора. Честито!
 

Телец – Ако всеки ядеше това, което сам може да убие, вие щяхте да консумирате позитивните мисли и надеждите на познатите си.
 

Близнаци – Можете да вземете нещата в свои ръце, но това ще бъде възможно при условие, че не се казвате Мима. В такъв случай ще мързелувате и ще ви хранят.
 

Рак – Представете си, че сте Бойко Борисов. Трябва ви само да порежете малко лентички, иначе липсата на разум си я имате.
 

Лъв – Замисляли ли сте, че лавината от идеи в главата ви всъщност е признак за форма на шизофрения?
 

Дева – Очакват ви приятни новини. Ще отслабнете с желаните килограми, но за сметка на това ще загубите способност да произнасяте буквата Р.
 

Везни – Ще имате контакти с хора с вашите интереси. Нищо чудно да прекарате цялата седмица във фризьорски салон, обсъждайки БигБрадър и новия пайнерски хит.
 

Скорпион – Имате по-малко дрехи и от клошар, в което не би имало нищо лошо, ако не миришехте по същия начин.
 

Стрелец - Ако спрете да прекарвате всяка вечер в гледане на филми от топа на Замундата, може повишите IQ-то си с 16 точки.
 

Козирог - Заредете се с ентузиасъм, но без това да включва изяждането на 2 консерви с боб Хайнц.
 

Водолей - Тази седмица ще се сблъскате с редица неудачности, но вижте го от хубавата страна - не живеете в Русе.
 

Риби – Откажете се от амбициите си за власт. С вашите организаторски способности бандата ви  ще станепо-зле и от Сомалия.

image
Мили приятели, тъй като не успяхме да се доберем до никовете на всички бракували се, ще честитим поименно на двойките за които знаем, останалите също получават от нас честито, с извинението за това че не публикуваме никовете им.

Silversilk и pepe lopez
 m0rtaL & Absoluut
IcE-cReaM и F_ice
Coldblood-ГоСиПчЕ
Kub4e_Led-tutsy003
svini-qshi- Emma Sun

Ъяонзи- Загореца

image

И за финал да напомним, че вестника събира интересни истории, бунтовни репортери и хора с желание за работа . Заповядайте :)

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Браво!
14.10.2012 21:34
Поздравления!Още един много добър брой!
цитирай
2. zeifod - :)
14.10.2012 23:55
Браво и от мен че намерихте местенце , където да продължите вестника :)
Супер сте.
цитирай
3. анонимен - :)
16.10.2012 18:43
А как така си избрахте точно Русе :)
цитирай
4. анонимен - :)
22.10.2012 01:32
може да го кръстите направо вестника,провансNews :) ,а за Cipy може един роман ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sofnews
Категория: Забавление
Прочетен: 78230
Постинги: 29
Коментари: 77
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930