Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2006 11:42 - Руския сериал -Бригада
Автор: queenly Категория: Забавление   
Прочетен: 13460 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 28.08.2006 12:10


Ето отново ,извинявам се но без да искам изтрих старата тема

Сега ще сложа отново снимки 

В ролите

Сергей Безруков - Александър Белов - Саша image

Екатерина Гусева - Оляimage
Дмитрий Дюжев - Космос

image

Павел Майков-Пчелатаimage

Владимир Вдовиченков - Фил

image
Андрей Панин -Каверинimage

Ето снимки
image
imageimage
imageimage



image
image
image
image

image
image
image
imageimage Кос и Фил

През 1989 г. Саша Белов се връща от армията. Докато е отсъствал, животът в страната е станал друг. Приятелите му от детството Пчелата и Космос са станали рекетьори. Саша узнава, че любимата му е изменила. Изяснявйки отношенията си с нея, Белов се сблъсква с „покровителя” на Лена – криминално проявеният Мухата. Между тях възниква непримирима вражда, неволен свидетел на която става роднина на Мухата – лейтенант от милицията Каверин. Пчелата и Космос уговарят Саша да започне да се занимава с рекет. Категорично отказвайки, той се готви за постъпване в институт. Фил заработва пари като участва в боеве без правила. Приятелите отиват на един от боевете да поддържат Фил. Там се оказва и Мухата. Неговата цел е да убие Белов. Избухва масов бой, след който милицията намира трупът на Мухата. По внушение на Каверин Белов е обвинен в убийство. Космос успява да скрие Саша извън града.

Стараейки се да помогнат на Белов, приятелите се опитват да отложат делото. Майката на Саша се обръща за помощ към бащата на Космос, който заема високо положение в обществото. Укривайки се на вила извън града, Саша се влюбва в съседско момиче-цигуларка – Оля. Забравяйки за опасността, той я последва в града. Оля е очарована от Саша, но случайно узнавайки, че той е обявен за издирване, сксъсва отношения с него. Желаейки да ободрят Саша приятелите му организират шумно парти, което привлича вниманието на полицията...
image

image image image image
image image image image
image image image

image image image image
image image image image
image image image image
image
image image image image image image image image Български
image Руски

Във филма играе главната роля - "Саша Белов".
Водещ актьор в театър "Табакерка" под ръководството на Олег Табаков. Най-младият лауреат на Държавната премия на Русия.
"Вместо мене", "Кръстоносец", "Китайски сервиз", "Непознато оръжие или Кръстоносец -2" и др.
"...Роля в такъв план досега не съм играл. В театъра съм играл много героични роли, но в киното са ме изплозвали само като характерен актьор. Доколкото касае театъра мога да се похваля: обикновено младите актьори играят епизодични роли, а аз започнах в "Табакерка" направо с главна роля. Сценарият на "Бригада" съм прочел отдавна, наистина интересно написан. Моята роля е сериозна, на сериозен човек, въпреки младостта му. Играя ролята на жесток човек, но нелишен от обаяние. Той не е просто убиец, не. Аз оправдавам своя герой. Аз, като актьор се вживявам в своя герой, но да не дава Бог да се вживея наистина, защото това само в киното може да бъде забавно, и в някаква степен романтично: пистолети, преследвания. В живота, разбира се, е много по-страшно. Не дай Бог да се докоснеш до това в живота. В киното може..."



::: Дмитри Дюжев :::

Във филма "Бригада" играе ролята на "Космос"
(Често във филма го наричат - "Кос") Актьор в Московския Театър на Младия Зрител. За първи път играе голяма роля в киното. На него всичко му предстои, има добро бъдеще и още много пъти ще ни радва...


imageimageimageimageimage

::: Павел Майков ::: Роден на 15 октомври 1975 година в град Митище Московска област. През 1992 година завършил средно училище. През 1994 постъпил в ГИТИС във факултета по  "Aктьорско майсторство" (под ръководството на П. Хомски). Завършил през 1998 година. От 1998 до 1999 година е актьор в театър "Сфера". Артист в театър "Мосъвет".

imageimageimageimage

::: Владимир Вдовиченков :::

Роден на 13 август 1971 година в град Гусев Калиниградска област. През 1988 година завършил средно училище. През 1988 постъпил, а през 1989 завършил 42-ро мореплавателно училище в Кронштадте. В 1997 постъпил във ВГИК във факултета по "Актьорско майсторство" (под ръководството на Г. Тараторкина). Завършил през 2001 година. Артист в театър "Моссовета". Във филма "Бригада" е първата му сериозна роля.

В филма "Бригада", играе ролята на - "Фил"
Студент 4-ти курс ВГИКа.
Играл в филмите:
"Граница", "Артистa и майстора на изображения", "Президента и неговата внучка".
Личи си, че има прекрасно актьорско бъдеще


imageimageimage

::: Екатерина Гусева :::

Млада актриса, която проявава интересно себе си във филмите: "Змеев източник”, „Директория на смъртта”. Играе главна роля в мюзикъла „ Норд-Ост”.
„...Аз за първи път играя толкова голяма роля, с продължително присъствие през целия филм. Представете си – Оля и Саша се запознават на гарата, където Оля чакаше електричката. Счупи и се тока на обувката. Александър, опитващ се да и помогне, отива за 5 мин. до обущарницата. И изведнъж тя вижда негова снимка на таблото, където милицията обявява издирваните престъпници. В самото начало на отношенията им пред нея стои избор. И тя слуша сърцето си. С моята героиня се случват много неща – тя постъпва в консерваторията, омъжва се, ражда дете, погребва свои близки и приятели...”


imageimageimageimageimage


Владимирович Панин :::

Андрей Владимирович Панин е роден в Новосибирск. След две години семейството му се премества в Челябинск. След това, когато Андрей е на шест години – в Кемерово, където живеят шестандесет години. В Кемерово завършва Институт по култура и замалко не завършва и Хранително-вкусов институт. Известно време работи в Минусинския театър. През 1991 г. завършва школата МХАТ, с преподавател А. Калягин. Женен за актрисата от МХАТ – Наталия Рогожкина. Сред сценичните му работи са: “Три сестри”, “Скъпият рицар”, “Женитба”, “Смъртен номер”, “Зима”. Зает в спектаклите на театъра под ръководството на Олег Табаков. Една от първите му роли в киното е във филма “По правата”. Известност актьора придобива благодарение на филма “Мамо, не тъжи”. За популярността му допринася и сериала “Каменска”. През 2000 година Андрей Панин играе във филма “Сватба” на Павел Лугнин и “Жените не трябва да се обиждат” на Валерий Ахадов, а също и в бойния филм на Александър Атанесян “24 часа”.
Заслужил артист на Руската Федерация (1999). За филма “Сватба” получава награда за най-добра поддържаща мъжка роля на фестивала “Златният Овен”

imageimageimageimage



image

Космос 

Няколко неща за Космос - Роден на 09.07.1978 Години 28 зодия - Рак

Малка галерийки
image

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image


Тагове:   бригада,


Гласувай:
0



Предишен постинг

1. bebetoiv - Brigada
01.10.2006 16:19
molq ,moje li nqkoi da mi izprati pesnite ot filma Brigada na karinadimitrova@abv.bg.6te vi buda mnogo blagodarna.Ne sum v BG i ne ot vsqkude moga da durpam muzika.Celuvki
цитирай
2. olq - brigada
14.12.2006 23:43
bix iskala ako nqkoi ot vas moje da mi izprati nqkoi serii na brigada otdavna ne sam go gledala na bety_99@abv.bg molq vi!!!!!!!!!
цитирай
3. olq - brigada
14.12.2006 23:52
bix iskala ako nqkoi ot vas moje da mi izprati nqkoi serii na brigada otdavna ne sam go gledala na bety_99@abv.bg molq vi!!!!!!!!!
цитирай
4. darky - оле
19.12.2006 20:47
Безруков rulzzzzzzzz. Леле обожавам го пи6ете ми за инфо:)
цитирай
5. анонимен - :)
20.12.2006 18:04
molq ,moje li nqkoi da mi izprati pesnite ot filma Brigada na karinadimitrova@abv.bg.6te vi buda mnogo blagodarna.Ne sum v BG i ne ot vsqkude moga da durpam muzika.Celuvki
цитирай
6. анонимен - бригада
30.01.2007 12:14
Ами тоз филм няма равен на него и няма да има!!!До сега не бях плакал на филм ама като гледах този филм се разплаках за прав пат.Много искам да се запозная с Павел Майков и Сергей Безруков!!!!Аз сам им голям почитател,ако се запозная с тях това няма да го забравя никога!!!!
цитирай
7. анонимен - бригада
12.02.2007 21:46
това е най якият филм,който съм виждала много от давна го гледах и много ми хареса обожавам филми за руската мафия любимите ми герои във филма са екатерина гусева-оля и сергей безруков-саша това са най яките актйори във фима + владимир вдовиченков-фил павел майков-пчелата и димитрий дюжев-космос нека да продължаватда ни радват със новите си филми като стана голяма и аз ще стана актриса като тях спасиба,
цитирай
8. анонимен - Пчёла
30.12.2008 20:29
Пчёла наи добрия ве !!!
цитирай
9. анонимен - бригада
17.11.2010 21:14
саша е най добрия бе
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: queenly
Категория: Забавление
Прочетен: 313620
Постинги: 24
Коментари: 565
Гласове: 64
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031