Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2021 23:25 - Истината за ваксинациите,която не може да се скрие
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1459 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Истината за ваксинациите,която не може да се скрие

 Някои данни  от официалната статистика на САЩ,ЕС и Великобритания

 Днес няма съмнение в това,че COVID-19 има изкуствено произхождение и се явява продукт на човешка лабораторна дейност.Едва ли можем да се съмняваме и в това,че пандемията,както в март,миналата година СЗО квалифицира появата на коронавируса има за цел,всеобща ваксинация.При това въпросите стават все повече.

Масовата ваксинация върви вече повече от година,а количеството на сериозни последствия от инжекциите нараства.Някои страни  водят официална статистика на такива последствия,вкл. смъртните случаи.В други страни официална статистика няма,но някакъв отчет се опитват да водят обществени организации.при всички случаи властите се отклоняват от това да дават обяснение и оценка на резултатите.Никъде резултатите не са станали основание за отмяна или в краен случай за преустановяване на ваксинациите.

Аз вече писах за статията на  Джозеф Меркола (Joseph Mercola) „Едни и същи сенчести хора…“,но тук ще се позова на друга негова статия,която излезе в началото на юли  и се нарича COVID Vaccine Deaths and Injuries Are Secretly Buried (Смъртните случаи и травми от ваксината COVID са засекретени).Авторът се позовава на данни на американската система за отчетност за странични ефекти на ваксините вакцин (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS). VAERS влиза в системата центрове по контрол и профилактика на заболяванията (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) и Администрацията за контрол на качеството на хранителните продукти и лекарства (U.S. Food and Drug Administration, FDA).

Към 11 юни 2021 г. в VAERS са били зарегистрирани 358.379 нежелателни явления, включая 5.993 смъртни случая и 29.871 сериозни травми (injuries).

The Wall Street Journal публикува на 22 юни статията Are Covid Vaccines Riskier Than Advertised (Являват ли се ваксините от COVID по- опасни, отколкото пропагандират  рекламите?).

Изданието отговаря на въпроса утвърдително: да, ваксините са  по-опасни, отколкото следва от анонсите на  Биг Фарма. Към  най разпространените тежки последствия от  ваксинациите (освен смърт) WSJ се отнасят следните:

1) тромбоцитопения (ниско количество тромбоцити),

2) неинфекционен миокардит (възпаление на сърцето), особено у лица по-млади от 30 г.,

3) тромбоза на  дълбоките вени.

Джозеф Меркола привежда информация VAERS по отделни групи население. Така, сред бременните жени били зафиксирани 2.136 нежелателни явления, в това число 707 аборта или преждевременни раждания.

В същност «резултатите» от ваксинациите са много по- сериозни. Неотдавна Меркола взел интервю у известния американски семеен лекар от руски произход Владимир Зеленко. Последният признал, че лично знае за 28 смъртни случая от ваксини COVID, които не били зарегистрирани в VAERS. Зеленко не вярва в официалната цифра за  умрели от ваксинации, равна на 6 хиляди човека. Той  подозира, че числото на  умрелите може да превишава 100 хиляди. Зеленко говори, че достига 100-процентен успех при лечението инфектираните COVID-19, но че е почти безсилен да спаси ваксинираните.

Джозеф Меркола на основа на събраната информация прави свои оценки. Зарегистрираният в VAERS уровен на  смъртността от ваксината COVID-19 на 11 юни превишава зарегистрирания уровен на  смъртност на повече от  70 ваксини, взети заедно, за последните 30 години; това са  примерно  500 пъти по-смъртоносни, отколкото ваксината за сезонния тип грип, която до неотдавна се   считала за най-опасна.

Интересни са данните,събрани от Меркола за Европейския съюз. Там действа система за регистрация на странични ефекти от медикаменте и ваксини, подобна на американската VAERS. Тя се нарича Eudra Vigilance (EV). Към 19 юни 2021 г. в системата EV било зарегистрирано повече от  милион и половина случаи на негативни последствия от  ваксините  COVID-19 (1.509.266). Около половината от всички зарегистрирани странични ефекти (753.657) са указани като «сериозни». Зад тези случаи могат да се крият хоспитализация, продължителна нетрудоспособност, инвалидност. И най-страшната цифра: числото на  зарегистрираната смъртност съставило 15.472.

Великобритания, която не влиза в състава на ЕС, води собствен отчет. Към 9 юни 2021 г. на Британските острови са били зафиксирани 276.867 случаи на  странични ефекти след ваксинациите, в това число 1.332 случая на смърт. Тези цифри са видни на официалния сайт на правителството.

И така, ако се ползват официалните цифри за леталните изходи от ваксинацията, то към  юни сумарната цифра на смъртността в САЩ, ЕС и Великобритания достига 22.797. Очевидно, че официално зарегистрираната цифра е само връхната част на айсберга. Изглежда, тези данни за жертвите на ваксинациите трябва да  станат основание за спиране производството и използването на  съответните препарати. Джозеф Меркола припомня, че в 2009 год в САЩ е била организирана ваксинация от «свински грип». Започнали да се  проявяват негативни последствия от ваксината, като синдрома Гийен-Баре. В края на краищата тези ваксини били забранени. При това случаите на проявление на синдрома Гийен-Баре се измервали със стотици, а не с хиляди.

Меркола обраща внимание на това, че в Америка жертвите на ваксинация от COVID-19, не могат особено да разчитат на компенсации за нанесени вреди..

В САЩ действа Национална програма за компенсации за нанесени вреди на  здравето при ваксинация (National Vaccine Injury Compensation Program, VICP). Програмата била създадена за обезпечение на бърза и справедлива компенсация за вреди, причинени от ваксини и предпазване производителите от отговорност, за да ги поощрят да продължават разработването на ваксини. В периода 2016-2020 г. в рамките на VICP ежегодно осреднено са определяни 661 плащания на обща сума от  213 млн. дол. (около 322 хил. дол. за всеки). На компенсации подлежат невъзстановимите загуби от лечение и рехабилитация, загуба на доход, болка и страдание, в това число прогнозируемите.

Обявената от Министерството на здравеопазването и социалните служби на  САЩ в март 2020 г. извънредна  ситуация, в области на общественото здравеопазване, довела до изключване на вреди, причинени в резултат на  ваксинация против COVID-19, от VICP. Съгласно Закона за готовност на населението и подготовка за извънредни ситуации (Public Readiness and Emergency Preparedness, PREP), искове във връзка с последствия от  ваксинации сега може да се подават само в рамките на друга програма – CICP (Countermeasures Injury Compensation Program), която е много по-малко щедра и достъпна, отколкото VICP. Компенсация по линия CICP е силно ограничена, и е трудно да се получи. За 15 г. за сметка на CICP са били удовлетворени само 29 иска, по-малко от 1 на 10.

Джозеф Меркола отбелязва, че пред жертвите на  ваксинации от COVID-19 вратата  с надпис VICP се е затворила веднъж и завинаги. А вратата с надпис CICP за сега на никого не се е отдало да я отвори.

Към 1 юни 2021 год 1360 американци потърсили от CICP компенсация за тежки последствия за здравето и смърт, възникнали в резултат от  ваксинация. 491 заявки били отклонени. От началото на годината нито една заявка не е была удовлетворена. Американският професор-юрист Питер Маерс (Peter Meyers) нарича програмата CICP «черна дупка»: «Това е  секретна, непрозрачна програма, по която решенията ще се вземат от неизвестни длъжностни лица от министерството на  здравеопазването и социалните служби…»

 Меркола събщава, че даже в най-тежките случаи – със смъртен изход след ваксинация – максималната сума на компенсация е установена в размер на  370 хил. долара. А междувпрочем много жертви на  ваксинации получават такива проблеми, като тромби в съдовете. Лечението на подобни тромбози може да се изчисли в сметки, превишаващи милион долара.

Единствената надежда за измамените и загубили здравето си от ваксинация американци остава съдът. Обаче там не може да се разчита на бърз резултат. Някои искове се разглеждат в съда с години. Както  съобщава информационният ресурс LifeSiteNews, само на трите основни производители на  ваксини, Pfizer, Johnson & Johnson и AstraZeneca, щатските и федерални съдии са заповядали да се изплатят общо повече от  8,6 млрд долара,като наказания и компенсации за отговорност по десетки обвинения в углавни и граждански престъпления.

Обаче това са  плащания на Биг Фарма по стари, «допандемийни» дела. Нито едно съдебно решение по възмездяване от вървящата сега ваксинация още няма. Разбира се,ще има,но Биг Фарма разчита, че до времето, когато такива решения ще бъдат произнесени, производителите ще съумеят да спечелят от ваксини милиарди и десетки милиарди. Само Pfizer възнамерява да измъкне през тази година 26 милиарда долара от своите ваксини против COVID и да излезе от играта с голям плюс.

P.S. В Русия нито държавата, нито фармацевтичните компании, произвеждащи ваксини за COVID-19, не водят отчет за странични ефекти от ваксинацията. Наистина, Роспотребнадзор твърди, че той осъществява мониторинг, но неговите резултати са неизвестни. В началото на април информационното агентство EUobserver съобщи че Европейското агентство по лекарствени  средства (EMA), което изучава «Спутник V» за издаване на разрешение за неговото използване в Европа, е получило от анонимен източник в Русия вътрешни документи на Роспотребнадзор, за четири смъртни случая след ваксинация. Още в шест се наблюдавали сериозни странични ефекти. Роспотребнадзор опровергава тази информация, но по-късно от други източници е постъпило частично потвърждение  на това, което е съобщил EUobserver. Във всеки случай информационната неопределеност, не прибавя доверие към отечествените ваксини.

 Метки: Big Pharma 

 https://www.fondsk.ru/

 Превод: Николай Москов




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707970
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031