Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 10:42 - Камшикът, Остенът и Морковът на Глобалисткия тероризъм
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 4494 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 08.05.2016 10:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Глобалните терористи, които подпалиха целия свят със своите показно зрелищни масови убийства:
- както на арабски хора - мюсюлмани и християни,
- така и на американски хора - мюсюлмани и християни,
- така и на европейски хора - мюсюлмани и християни,
- и изобщо на всички обикновени хора по света и върху всички континенти;

са като бълхите - скачат от една точка на друга точка на земното кълбо, за да пият човешка кръв.

Тероризмът е заболяване на обществото, на тълпата - така, както са всички войни, революции, политически боричкания, икономически системи.

На една болест няма какво да й прощаваш - нея трябва да я лекуваш.
Тези глобално мобилни терористи са рожби на Западната демокрация, учили са в европейски и американски училища, гледали са европейска и американска телевизия и медии.
Възпитани са в преклонение пред Царица Парица както си му е редът в прехваленото западно общество.
Научени са да консумират непрекъснато все повече и повече от шарениите на западните молове, от перверзните удоволствия на европейските нощни клубове.
Попили са от новата глобалистка идеология на незачитане на живота, на жената и майката, на децата, на мъжа. Подигравката с човешкото естество е станала обществена норма на Европейския модел на поведение - Главен комисар на Брюксел травестит, мощни гей лобита с финансови и законови преференции пред останалите хора, отричане на жените като майки и заменянето им със сурогатни донорки на утроби, дори ефтаназията на деца бе наскоро одобрена от Белгийското правителство.

Тези младежи терористи, както и техните семейства, са отгледани и възпитани от поколения именно в тези европейскоамерикански "ценности", които налагат и на нас тук в България.

Европейските и американските ценности учат хората да бъдат убивани и самоубивани - да вземем за пример узаконената ефтаназия както на възрастни, така и на деца.

Или да вземем за пример грозното законодателство, позволяващо деца да бъдат крадени от родните им майки чрез Държавни агенции, мрежа от платени приемни "родители", еднополови перверзници и прочие.

В мюсюлманския свят традиционно няма самоубийства, няма камикадзета, няма изнасилвания на жени, няма кражби на деца от държавата. Тези са изфабрикувани от героите на Новото време - платените наемни убийци на една прогнила парична система.

Съвременните общества са болни, но само съвременните. Традиционните древни обичаи и на християнски, и на мюсюлмански общества са човеколюбиви и почитащи живота. И това можеш да видиш не в политическите им хроники, а в народните им традиции. И до днес Майката и Жената в традиционния мюсюлмански свят е поставена на пиедестал. Както е поставена и в традиционния християнски свят.

Това обаче не е по вкуса на Глобализаторите, които знаят силата на жената. Затова развращават днешните младежи - и мюсюлмани, и християни, и будисти...

Ето защо за тези надрусани синковци, обилно подплатени с финансиране от Задкулисието, човешкият живот никога не е бил свещен, нито дори от каквото и да е значение. За пари биха убили и майка си, биха изнасилили и сестра си, биха взривили баща си. Биха посегнали и на себе си - ей тъй на, за кеф, истински любители на силните усещания, и все по-силните усещания...
Нищо лично, просто бизнес - терорът е бизнесът на Новото време.

Конкретните извършители на тези масови убийства не са от значение - те така или иначе са предназначени за изгаряне като отпадък: или в самоубийствени самовзривявания, или в показни убийства, за да не проговорят.

Тези обаче, които дърпат конците им, са страшната язва на човечеството. Те дърпат конците не само на:
- специално подбрани лесно манипулируеми млади жени и мъже, готови да се превърнат в пушечно месо за малко слава и пари;
- те дърпат конците и на цели правителства и национални политици, като им диктуват удобната идеология на "свалените гащи" и робското съглашателство, които биха позволили превземането на страните и народите им отвътре, без бой, а само с няколко показни терористични акта за сплашване.
И с няколко партньорски споразумения за пълно и безусловно подчинение.

Тероризмът е на държавно ниво и е превърнат в политика от държави като Израел и САЩ. Тези са инвеститорите в тероризма. В момента в който спрат да инвестират в тероризма, той ще изчезне като чужд на човешката изначална природа.

Тежко въоръжените им полицаи, както и Извънредното военно положение не постигнаха друго, освен да притесняват обикновените европейци чрез унизителни обиски, ограничения и отнемане на лична свобода. В същото време терористите са новата обилно финансирана от Световното задкулисие армия за унищожаване на човешката културна цивилизация и постигнатите човешки свободи и права. Целта е да се унищожи човешката цивилизация и да бъде заменена от общество на роби, обслужващи шепа корпоративни мастодонти. Докато залъгват европейците с кризи бежански, икономически и терористични, корпорациите завладяват европейското законодателство чрез въвеждане на Партньорското споразумение с Американския бизнес ТТПИ, чрез ограбване на обществените спестявания фондове и резерви от частни корпорации и банки. А терористичните актове са за сплашване на онези малцина смелчаци, които биха се възпротивили на овладяването на Европейската цивилизация от Американския финансов глобализъм.

Тези именно Глобални кукловоди на низките човешки страсти и амбиции са истинските човекомразци, те са превърнали изтреблението на себеподобните си в символ верую на своите болни амбиции. Те са хладнокръвните стратези на човешкото страдание - за да печелят власт и богатство на гърба на човешките сълзи и болка.
Те са се метнали на гърба на Човешкото магаре Глупостта и Неосъзнаването, и са го подкарали с камшика и остена, а за по - сигурно и морков са поставили пред очите му.

Камшикът им са националните правителства и техните полиции / армии, Остен са им наемните им терористи, Морковът им са парите, рекламирани и превърнати в Новата религия в собствените им медии.

Те са Хората на Мамона и се опитват с парите си да потопят сърцата ни в кръв и горест.

Ето например новият кмет на Лондон Садик Хан е израсъл в общинско жилище, т.е. на държавна субсидия, заедно с 6-те си братя и сестри - пакистанци.

Хан не е работил нищо съществено в живота си. Бил е "правозащитник". В момента е твърд поддръжник на ЕС, който е основния крепител на всякакви хипер-либерални ценности, и потискащ традиционализма и националната държава.

Само че тези псевдо-ценности водят към колапс. В Англия все по-малко хора работят, а все повече консумират социални помощи. Нахлуващата неграмотна имиграция е абсолютно неадекватна на технологичния век, т.е. превръща се в тежест. Белите англичани стават малцинство, а именно те са основната производителна класа. Резултатът е, че има все повече избиратели, настроени консуматорски и все по-малко - настроени производително.

Какъв може да е изходът от всичко това?

Ами ако мнозинството станат пакистанци, то Англия няма да се различава много от Пакистан. От Англия ще остане само историята...

Никога не е случайно, когато начело на един световен град с велика история застане не-европеец, не-коренен не-бял англичанин и не-традиционен християнин, а именно мюсюлманин. Не е случайност и широко рекламираната напоследък и подкрепяна с пари и оръжия Ислямистка идеология (да припомним, че Ислямизмът е антипод на Исляма и негова съвременна политическа интерпретация за хегемония над християнството и поробване и унижение на Жената!).

И в този ред на мисли няма как да не свържа например филмът на Холивуд "10000 години преди новата ера", създаден преди повече от 5-6 години, с последните световни събития - отдавна известен факт е, че съвременните и не толкова съвременните Холивудски продукции винаги крият в себе си послания и предупреждения за бъдещи световни събития. Те са начинът на Световното задкулисие да се отърве от Закона за Кармата и Разплатата, като предварително предупреди човечеството със скрити и закодирани символи за това, което му се готви.... който видял, видял, който разбрал, разбрал... Интересен беше снощният филм - една много директна препратка към Излизането на евреите от Египет, преразказана обаче в праисторическо време. И във филма, както и в Изход от Библията, евреите бяха положителните герои, смелите ловци, които се бореха срещу своите врагове - раса от богове със силни магически сили, която строеше своите символи Лъвове по подобие на сфинкса и като тези от Българския герб!!! и своите пирамиди по подобие на тези от платото Гиза и Древнобългарските храмове - "гробници"!   В борбата си срещу Божествените хора обаче евреите използваха чужди войници да умират вместо тях - черните воини на Африка и побеснели мамути. В края на филма разбира се евреите победиха, като техният главен ловец уби единственият БЯЛ човек във филма, Водачът на Божествената раса! След това евреите получиха своята храна от черното племе на воините и се оттеглиха в своята Обетована недостъпна планинска земя.

И не спирам да си мисля: - Дали пък черните африкански войни не бяха символен образ на днешните африкански "бежанци" залели Европа със своите атентати, изнасилвания и икономически посегателства!? И борещи се срещу "Белия човек", доскорошен владетел на света!? За да го отслабят и за да може той, белият човек, да бъде окончателно сразен от финалния удар на Евреина-Ловец!? А може би и мамутите побеснели и развързани да нападнат Боговете хора са символът на развързаните от ХААРП и геоинженеринга на Пентагона резки климатични промени и природни бедствия!? А в края на филма дори се оказа, че африканците ще работят за изхранването на евреите!

Както се казва: Когато си в Рим, мисли като римляните   ... и виж какви кабалистични знаци и апокалиптични сценарии имат в главите си Световните кукловоди...





Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015745
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031