Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2015 16:04 - Лъжите за Русия продължават Поредната дезинформация
Автор: didanov Категория: Политика   
Прочетен: 2147 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 14.01.2015 16:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За всички които забравят бързо, както и за тъпунгерите без мозък.

Западът с поредна офанзива, очерняща Русия и представляваща я за агресор.Една германска неправителствена организация журналисти направила  „разследване“. На помощ са били и британски разследващ екип имал специална методика на изпозване на данни от социалните мрежи, ха ха ха. Първо да споменем,  кой контролира повечето неправителствени организации? Кой ги спонсорира? Хайде лесно е, напънете мозъчетата.

Второ какво стана с черните кутии? Нищо – хъка мъка, месеци не можеха да ги разчетат. Още ноември месец  2014 излязоха информации, че холандското правителство, има сключена договорка с членовете на разследващата комисия, да  пазят в тайна някои данни  от разследването.  Членове на комисията са четири страни -Холандия, Белгия, Австралия и Украйна. Малайзия не е представена въпреки, че това беше МХ 17 неин самолет. Част от договорките между четирите страни е правото на всички членове на комисията за пазене на тайна. Тоест ако някоя от страните смята, че доказателствата може да й навредят, тя има правото да ги запази в тайна. Как е възможно страна която е един от заподозрените за този атентат да има такива права? Доклад на холандските специални  служби от септември 2014, посочва, че падането на самолета МХ 17, е причинено от стурктурни повреди на самолета, в резултат от множество високоексплозивни обекти, които са навлезли отвън (разбирай картечни снаряди).

Разследващите подвърждават, че черните кутии са запазени и не са манипулирани и тук следва  най-важното : „Crew communication gave no indication that there was anything abnormal with the flight.“ Разговорите в пилотската кабина не дават индикации за нещо нередно. Само че записът между 13:08:00 и 13:22:02 има пълна тишина в пилотската кабина. Нито едно жужене на муха. За един пилот на самолет е почти невъзможно да си представи, че 14 минути по време на полет да цари пълна  тишина в пилотската кабина. Още повече, че кутиите записват и съобщенията прихванати от други самолети. Всичко си е било нормално...и изведнъж самолетът се разпаднал.

Но това не е най-важното, „разследващите журналисти“ в желанието си да намерят непременно някакви сведения, за придвижване на  на руски автовоз с „Бук“ ракети, съвпадащо горе-долу с времето на падането на самолета, забравят, че всъщност самолета не е бил обстрелван с такава ракета, по простата причина, че след такова поражение той няма да се разхерметизира и разцепи, а просто ще се взриви и от него щеше да останат само огнени парченца.

„Разследващите журналисти“ са „забравили“, за сателитните снимки, показващи как изстребител, изстрелва ракета въздух-въздух в посока на самолета. Само тези снимки разбиват теориите им на пух и прах .Още повече, че украинското правителство отхвърля твърденията, че във времето на падането на самолета, е нямало никакви украински изстребители във въздуха (за съжаление блог.бг блокира всячески снимките доказателства които исках да приложа)

„ Разследващите журналисти“ не ИСКАТ да си спомнят, снимките от кабината на самолета,

Фактите са ясни, отвъд всяка спекуалция: Кабината показва следи от картечен обстрел! Можете да видите входните и изходните дупки. Ръбовете на част от дупките са изкривени навътре. Това са по-малките дупки, кръгли и чисти, показващи входнте точки, най-вероятно на 30 мм снаряд.

Базирайки се на детайлен анализ, Петер Хайзенко е достигнал до заключението, че MH17 не е бил свален с ракета:

Самолетът не е бил ударен от ракета в централата си част. Разрушението е ограничено до зоната на кабината. Трябва да се отбележи, че тази част е направена от специално подсилен материал.

Очевидно, дупките по кабината са причинени от картечен обстрел. Наземен картечен обстрел не може да свали самолет, летящ на 10 хиляди метра височина.

 

image

image

Следите от шрапнели трябва да се различават от малките входни и изходни дупки, “най-вероятно от 30 мм снаряд”, изстрелян от военен самолет. Тези дупки не могат да бъдат причинени от експлозия на ракета

image

Изследването на Хайзенко се подкрепя и от руското военно министерство, което заяви, че украински Су-25 е летял в коридора на MH17, в близост до пътническия самолет.

Наличието на военен самолет е потвърдено и от репортаж на BBC, извършен на мястото на катастрофата на 23 юли.
http://www.youtube.com/v/gWlAARb0fN4?feature=player_embedded

Всички свидетели интервюирани от BBC, са потвърдили присъствието на украински военен самолет, летящ в близост до малайзийския MH17 по времето на неговото сваляне:

Свидетел #1: Имаше две експлозии в небето. И той се разпадна. И (частите) се пръснаха ето така, настрани. И тогава …

Свидетел #2 … Имаше друг самолет, военен, до него. Всички го видяха.

Свидетел #1: Да, да. Летеше под него, защото можеше да се види. Продължи под него, под гражданския.

Свидетел #3: Имаше звук от експлозия. Но беше в небето. Дойде от небето. Тогава този самолет направи остър завой ето така. Промени своята траектория и се насочи в натам (показва с ръце посоката)

Оригиналният видео репортаж публикуван от BBC на 23 юли 2014г, е бил премахнат от архива на BBC. Oт BBC цензурират собствените си новинарски емисии.

Докато масмедиите твърдят, че “дупките като от шрапнели” могат да бъдат причинени от ракета (вижте репортажа на BBC горе), OССЕ потвърди наличието на това което те описват като “дупки като от картечница”, без обаче да потвърждават, че те не могат да бъдат причинени от ракети”. 

Бордовото оръдие ГШ-302, което е на въоръжение в самолетите Су-25, може да изстреля 3000 снаряда в минута, което може да обясни множеството входни и изходни дупки.

image

image

Според откритията на Петер Хайзенко:

Ако вземем предвид въоръжението на един типичен Су-25, ние можем да видим следното: Той е екипиран с двуцевно 30 мм оръдие, тип ГШ-302, с 250 противотанкови и високоексплозивни снаряди. Кабината на MH17 очевидно е била обстреляна от двете страни: входните и изходните дупки се намират на една и съща част от парчето на кабината”

 

„Разследващите журналисти“ премълчават, че именно украинските диспечери отклониха самолета от планирания му курс, снижен под 10 км височина за да може теоретически да бъде „свален“ от Бук-ракета.

Обвиненията насочени срещу Русия, включително санкциите наложени от Вашингтон се базират на лъжа.

Доказателствата не подкрепят официалната американска версия, че MH17 е бил свален с ракета БУК, оперирана от бунтовниците в Донецка Народна Република.

Какво следва? Още дезинформация от медиите? Още лъжи - като напр:Малайзийският боинг бил свален в Източна Украйна на 17 юли 2014 г. от зенитноракетен комплекс "Бук-М1", който е в състава на руската 53-та зенитноракетна бригада в Курск.

 

 https://desinfowar.wordpress.com/2014/08/03/%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B5-%D0%B4%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%88%D1%80%D0%B0/
http://daily.mk/auto/snimka-ruskata-televizija-ukrainski-mig-srushil-maleziskiot
http://wahrheitfuerdeutschland.de/?s=MH+17

 http://www.youtube.com/v/btZndIe63k8?feature=player_embedded





Гласувай:
10



1. didanov - допълнение
14.01.2015 16:58
Видеото, на което се вижда ракетна установка БУК, която уж прекосява границата и се връща обратно в Русия, малко след като самолета беше свален, беше извадено като доказателство от Киев и Вашингтон. Видеото обаче беше разобличено като фалшиво. Видеото всъщност е било заснето в украинския град Красноармейск, който е контролиран от Киев от месец май.

Според аудио експерти, които извършиха анализ, видеото в Youtube, на което се чува разговор между лидер на бунтовниците и руски военен командир, в което уж бунтовниците признават, че са свалили пътническия самолет, е изфабрикувано.

Докато Русия представи реални радарни и сателитни доказателства, за да подкрепи своите твърдения, че украински изтребители са следвали обречения самолет малко преди инцидента, Киев и Вашингтон не са предоставили никакви доказателства за своите обвинения към сепаратистите. Единствените “доказателства” в тяхна подкрепа са клипове в Youtube и постове в социалните мрежи,като тяхната достоверност е под въпрос.

Киев също така отказва да публикува записите на въздушния трафик контрол, които са били иззети от украинските сили за сигурност веднага след инцидента. Тези записи могат да дадат важна информация за това какво се е случвало в небето точно преди да бъде свален пътническия самолет.

Докато всяко съмнение в западната (и на Киев) версия за инцидента бива окачествявано като “руска пропаганда”, Русия е единствената страна която в действителност е показала нещо, което може да бъде смятано за доказателство. Докато Вашингтон и Киев все още разчитат на “доказателства”, които могат да задоволят само най-некадърните фенове на конспирациите в интернет.
цитирай
2. didanov - допълнение
14.01.2015 17:00
Един от пътниците на сваления над Украйна полет MH17 на малайзийските авиолинии е открит с поставена кислородна маска, заяви холандския външен министър Франц Тимерманс. Новото разкритие оборва предположението, че всички 298 души на борда са загинали мигновенно.
“Хората нямат време да забележат, че ги приближава ракета, но знаете ли, че една от жертвите беше открита с поставена кислородна маска на лицето?”, заяви Тимерманс в четвъртък, съобщи телевизия HOC TV.
“Това означава, че някой е имал време да го направи.” заяви той. “Най-малкото не можем да отхвърлим тази възможност.”
Холандските прокурори потвърдиха, че един от пътниците, австралийски гражданин, е бил открит с поставена дихателна маска, закачена на лицето.
Не се знае “кога и как е поставена маската на лицето на жертвата”, съобщава Асошиейтед Прес, цитирайки Вим де Буин, говорител на холандската прокуратура.
цитирай
3. didanov - допълнение
14.01.2015 17:03
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/jvq1cpvTaIk?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ащо Киев още не е публикувал записите на разговортие между въздушния контрол и пилотите на малайзийския самолет?
Украинските служби за сигурност са конфискували записите малко след инцидента.
Със субтитри на български. Ако не излизат – активирайте опцията Captions.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: didanov
Категория: История
Прочетен: 2924168
Постинги: 1149
Коментари: 3364
Гласове: 5874
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол
1. Цар Мидас, бриги и пеласги – Троя е на Балканите?
2. Българското хоро - древно писмо от живи йероглифи
3. Тракийският император Роле и паметника на цар Мида
4. Корените на българската народност
5. Българският генетичен проект
6. "Как ни предадоха европейските консули"
7. Мегалитите - трогателно свидетелство за детството на човечеството
8. ДЖАГФАР ТАРИХЫ, ПЕЛАСГИТЕ и остров КРИТ
9. Сурва Година, Сура Бога и Веда Словена
10. Древно-тракийско скално светилище под Царев връх – предшественик на Рилския манастир
11. неизвестното племе на мияците
12. Масагетската принцеса Томира и битката й с персийския цар Кир
13. Хубавата Елена в Египет
14. Склавини и анти в долнодунавските земи
15. Кои са мирмидонците?
16. Еничаринът Склаф, името Слав и робите
17. Аспарух, Мемнон и етиопските българи
18. Името на Кан(ас) Аспарух не е случайно
19. Срещата м/у Калоян и Пиер дьо Брашо
20. Амазонките на Тезей, Херодот, Дахомей, Южна Америка и Африка
21. Фердинанд I, славянин и потомък на витинските князе.
22. НОВ МЕТОД ЗА РАЗЧИТАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РУНИ
23. Амазонките в древността (Тракия, Мала Азия,Либия)
24. ПОЛИСЪТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
25. АТЛАНТИ ЛИ СА МИТОЛОГИЧНИТЕ ТИТАНИ?
26. Черноморската Троя – тайната на Ропотамо
27. Брут Троянски - легендарният първи владетел на Британия
28. ЧУЖДИЦА ЛИ Е НАИМЕНОВАНИЕТО "ТРАКИ"?
29. О неразумний, защо се срамиш да се наречеш...мизиец?
30. Черноморската Троя - коя българска река е Омировата Симоис?