Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2015 23:39 - В какво се превърнаха Рицарите Тамплиери и текстовете от Атлантида?
Автор: didanov Категория: Хоби   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди да разбулим тази тайна, ми се иска да ви поведа на друго пътуване във времето:

   Намираме се почти хиляди години назад в миналото. Как изглеждат нещата? Няма ток, асфалтирани улици, естествено никакви коли или самолети. Хората пътуват с каруци, теглени от коне или крави; водата се топли на печката; тоалетна, каквато я знаем, с пускане на вода и всичко останало, няма; липсват GSM-и и друга комуникационна техника. Малцина от хората имат образование и могат да четат и пишат. Книгите, които съществуват - ако човек може да си ги позволи - третират теми, различни от днешните, и най-често са написани на латински. Има хора, пътували по света - естествено не колкото нас, но все пак са посещавали далечни страни; обменът на знания е ставал най-вече по този начин.

   Нека допълним въображаемото ни пътешествие с факта, че по онова време отношението към хората, които имали различно мнение, както и към друговерците, не е особено деликатно. Хоп, и оставали без глава. Намираме се във вековете на Инквизицията, времето, когато изгаряли вещици.

   Говорим за период на мъжките съюзи, т.нар. тайни ложи, масонски ложи и клубове за дебати. В тях се срещат мъже с образование - военни, лекари и учители, пътували много, които разискват различни от възприетите по онова време въпроси. Събират се представители на различни християнски общности (францисканци, доминиканци...), банкери, както и пътешественици, археолози, физици, химици, дори откриватели и търговци.

   В тогавашните ложи се споделят най-новите открития и е ясно, че ставащото в никакъв случай не трябва да стига до ушите на другите. Знанието в повечето случаи носи еретична природа и противоречи на моментните представи за история, религия и политика.

   Археолозите разказвали за пирамидите, които са напълно различни от възгледите за световна култура.

   В Карпаните бяха открити плочки с надписи и съоръжения, които днес бихме нарекли машини, останки от по-древна култура, чиито представители под натиска на външни влияния (например ледников период) са прокопали големи тунели и галерии в планините, за да се спасят и преживеят природното бедствие.

   Ето два примера за знание, което при никакви обстоятелства не трябва да се споделя с хората. Първите археолози стават проводници за някои древноегипетски тайни: писмени свитъци, намери в гробове, които обяснявали строежа на Слънчевата система, разкриват т. нар. свещена геометрия (става дума за геометрията на природата - хора, пчели, дървета, всичко) и точно разясняват как да бъде приложена.

   Само знанията за Слънчевата система и това, че Земята е кръгла, вече означавало смъртна заплаха. По онова време учели, че Земята е плоска. Точка.

   Върнахме се приблизително в 1300г. Научихме тайната, която тамплиерите пазели, и видяхме властта, която им носи. Те са преследвани и много от тях са екзекутирани. Някои бягат в съседните държави и успяват да се спасят. На различни места възникват нови тамплиерски общности; други постъпват в масонски ложи.

   Част от атлантическото знание преминава в ръцете на личности, които вече са много влиятелни и притежават най-различни тайни познания. Братята от ложите получават допълнителен тласък от свещената геометрия, защото текстовете от Атлантида са изградени най-вече на геометричен принцип.

   Една от тези облагодетелствани личности е италианският художник, скулптор, природен изследовател и откривател Леонардо да Винчи (1452-1519), който се прочува не само с картините си, рисувани по законите на златното сечение, а е уважаван и заради ,,изобретенията" си - подводница, летящи машини, механичен тъкачен стан, подвижни мостове и помпи.

   Повечето от неговите открития са увековечени единствено на чертожната дъска. Възниква въпросът как така внезапно е направил толкова много изобретения?
   Ето и няколко изображения:


image

image
       Мойсей, Мохамед и Исус: с тях не се е случило точно това, което е описано в книгите.
   Накратко, масоните станали смъртни врагове на държавата и църквата и споделяли мнението си само в ложите.        Имаме два аспекта, които да следваме по-нататък:  
  1. Чрез тамплиерите, които се присъединяват към тях, тихомълком масоните получават не само технически артефакти, знания за планетите, строежа на космоса и т.н. , но и познание за силата на мисълта, т.е. принципите на манифестация на желанията и реализация на проектите, което никога не би се отдало на тези, които не познават механизмите на живота
  2. Информацията, че човечеството някога е било ,,оплодено" от космоса и някой ден ще се върне в него.
   Те разсъждавали по следния начин: как да постъпят, ако допуснат, че на планетата ни някога са се приземили космически посетители - без значение дали от Сириус, Орион, Алдебаран, от Нибиру или някъде другаде? И преди всичко - какво биха направили те? Биха ли се приземили в Китай или Америка, в княжество ..Х"? Няма ли всеки да се опита да използва контакта с по-високо развитата цивилизация за самия себе си и да го употреби така, че да спечели предимство?
   Решено е да се създаде план за преврат, за да бъдат подготвени хората за деня ,,Х". С други думи: как светът да се промени така, че повече да не е разпокъсван от религии, войни и сепаративни държави?
   Отговорът се криел в постигане на световно господство от единно световно правителство, което след това щяло да общува с други цивилизации и да създаде ,,нормален" контакт със Земята.
   Както виждате, идеята за Световното правителство възниква в позитивен дух. Разработен е план, според който кралските дворове и правителства ще бъдат свалени с помо та на революции и интриги, за да се постигне това, което днес наричаме Нов световен ред.
   Всичко върви перфектно - било е време, когато членовете на тайните кръгове са мъдри и образовани мъже, политици, да, дори монарси и президенти, и всички имат една цел.
   Но точно тогава настъпва промяна в структурите им, предизвикана от появата на ново тайно общество, известно под името Баварските илюминати (Още за Баварските илюминати: ТУК). То е учредено през 1770г. от Адам Вайсхаупт по нареждане на банковата фамилия Ротшилд (по думите на Айн Ранд, любовницата на Ротшилд).
   Тази ложа създава нови степени, привлича масоните от високите степени, примамва ги с още знания и власт и планът придобива дяволска природа.
   Проблемът е сериозен: част от знанието на тамплиерите, както и артефактите от саркофазите преминават в ръцете на илюминатите; те научават за механизмите на живота, за силата на мисълта, за Атлантида, за цивилизациите преди нашата и за тези в космоса. (Механизмите на съзнателно използваната мисъл-форма работят - независимо дали конструктивно или негативно. Днес ги наричат бяла и черна магия. Моделът и закономерностите са едни и същи в двата случая, но подбудите са различни.)
image   От текстовете на тамплиерите, илюминатите разбират и местонахожденията на земните богатства и скоро започват да ги добиват. Резултатът е, известен на всички - собствениците на този монопол са на Уолстрийт и в Лондонското сити - лондонска финансова територия, наречена ,,най-богатата квадратна миля в света" и представляваща самостоятелна, независима държава в държава, подобно на Ватикана.
   Ако не ви интересува конкретно кого или какво имам предвид, то поне можете да се ориентирате по думите на Оскар Лафонтен: ,,Световната политика се управлява от империя на едрите финанси."
   Ние сме свидетели на ситуация, в която тайното или прикритото знание се превръща в оръжие. От една страна, то се крие от обществото, а от друга, се използва от ,,стражите" за постигане на собствените им цели...


http://illuminatibg.blogspot.co.at


Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: didanov
Категория: История
Прочетен: 2351267
Постинги: 1136
Коментари: 3354
Гласове: 5813
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол
1. Цар Мидас, бриги и пеласги – Троя е на Балканите?
2. Българското хоро - древно писмо от живи йероглифи
3. Тракийският император Роле и паметника на цар Мида
4. Корените на българската народност
5. Българският генетичен проект
6. "Как ни предадоха европейските консули"
7. Мегалитите - трогателно свидетелство за детството на човечеството
8. ДЖАГФАР ТАРИХЫ, ПЕЛАСГИТЕ и остров КРИТ
9. Сурва Година, Сура Бога и Веда Словена
10. Древно-тракийско скално светилище под Царев връх – предшественик на Рилския манастир
11. неизвестното племе на мияците
12. Масагетската принцеса Томира и битката й с персийския цар Кир
13. Хубавата Елена в Египет
14. Склавини и анти в долнодунавските земи
15. Кои са мирмидонците?
16. Еничаринът Склаф, името Слав и робите
17. Аспарух, Мемнон и етиопските българи
18. Името на Кан(ас) Аспарух не е случайно
19. Срещата м/у Калоян и Пиер дьо Брашо
20. Амазонките на Тезей, Херодот, Дахомей, Южна Америка и Африка
21. Фердинанд I, славянин и потомък на витинските князе.
22. НОВ МЕТОД ЗА РАЗЧИТАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РУНИ
23. Амазонките в древността (Тракия, Мала Азия,Либия)
24. ПОЛИСЪТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
25. АТЛАНТИ ЛИ СА МИТОЛОГИЧНИТЕ ТИТАНИ?
26. Черноморската Троя – тайната на Ропотамо
27. Брут Троянски - легендарният първи владетел на Британия
28. ЧУЖДИЦА ЛИ Е НАИМЕНОВАНИЕТО "ТРАКИ"?
29. О неразумний, защо се срамиш да се наречеш...мизиец?
30. Черноморската Троя - коя българска река е Омировата Симоис?