Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2015 01:13 - Защо си нямаме български Майдан?
Автор: didanov Категория: Хоби   
Прочетен: 1061 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Положението на украинците преди техният Майдан май не се различаваше доста от това на българите сега – имам чувството,че през последната година и половина в България мизерията, отчаянието и бехаберието са взели такива рамери, че  този спящ вулкан като нищо скоро ще изригне и ще помете всичко със себе си.

Защо няма български Майдан? Ще отговоря с въпрос – защо да има като действията на президент и правителствс обезмислят един Майдан? В смисъл ако целта е да  управлява некомпетента, арогантна подкупна клика изпълняваща послушно всички нареждания от ЕС и Нато и да превърне в страната в банкрутирала, мизерстваща, неорганизирана паплач от хора, лутаща се безмислено като електрони в пространството -  без цел и посока, подчиняващи се безропотно на центробежните сили на организираната престъпност.  Нищо не работи – всичко левитира. Само чуждестранните хранителни вериги и банки усърдно като лешояди късат последните късове месо от апетитната преди мръвка....лъвът отдавна е нанесъл своя смъртоносен удар, прекъснал е сънната ни артерия и си е напълнил търбуха...после и хиените поискаха своя дял.. а накрая лещоядите си вършат мръсната работа – нали и те са живи твари, трябва да се яде!

Правилно ни каза чешкият президент – трябва да престанем да мислим за търбусите си, а да помислим за децата си. Защото те ще живеят в тази държава....ако поискат въобще. Каква ти държава – разграден двор си е това –изоставена  къща след земетресение –всеки идва и си взема кой каквото му харесва, колкото си иска, като условието да има нещо за чиновника, полицаят или прокурора.

Защо не си спретнем един Майдан бе хора – ей така - на стоп до София, с палатката на гърба, с мегафона в ръка..гуми все ще се намерят...а кандидати депутати за кофите за боклук колкото ти душа иска...хем ще е забавно хем...демократично...а току виж колегите от ЕС ни подкрепили и от въодушевление ни приели в Шенген или премахнали американските визи. Голема работа е това!

Лошото е, че НАТО ни пази, и то много зорко да не стъпим накриво дори – няма да ни даде оръжие, нито „Молотов“, та камо ли да плати за снайперисти – те сега са заети с други поръчки,  геополитика бе, каква ти България, какви 5 лева?

То ако дори някой келеш реши да се опита да протестира или да сваля демократично избраното правителство, то НАТО ще ни пази – нали си имат вече повече танкове и БТР от нашата армия на безвъзмездно отдадените им бази. Но защо да се стига дотам – парадът на победата в София може да почака, да не се набиваме на очи – имаме си ЦРУ и агенти на всички държавни нива – само една дума(грешка  - едни 50 лева) и циганите са скочили на българите и ги направили на кайма. Или пък турците на Ердоган се юрнат да защитават турските сепаратисти от българската агресия. Ще ни настроят един срещу друг за нула време – имат и средствата и желанието и възможностите. Пък после нека се избиваме един друг – да допринесем и ние нещо към новия световен ред и намаляването на населението. Само да посмеем да помислим за децата си, за родината си! Иначе всичко си върви по план – по принципа на най-малкото съпротивление – останахме без газ и по гол гъз, оставаме без злато, но лете си имаме „блато“, заменихме  руските туристи за  американски танкове и ракети, скоро ще заменим нашите спестявания за еднопосочен билет извън България – който успее разбира се и не ги откраднат преди това. Както се точат на пенсионните фондове. Останалото ще го довършат „ГМО“-то и (ФА)„Шиста“.




Гласувай:
3



1. germantiger - ...
10.04.2015 20:14
Всеки с "чуденията си" - аз се чудя защо комунистите не бяха съдени за престъпленията си в БГ и екзекутирани - хора като Газдов например?

Чудя се, защо БКП не беше забранена?

Ти се чудиш за Майдана, впрочем аз на моите чудения отговори имам и всъщност въобще не се чудя.

Защо да ни пази НАТО - та вие българите (масата от вас) почти винаги сте били руски нахуй лапачи?!
цитирай
2. didanov - тигре нямам намерение
10.04.2015 22:42
Да лапам нито германския ти х.й нито руския нито американския, не го пожелавам и на никой от българите...аз съм за една независима българска политика защитаваща българските и само български те нац. интереси. Ти който разбираш от водене на война би трябвало най-лесно да разбереш каква опасност грози България в момента. Колкото до бкп и всички дс предатели от тях трябва да се почне рязанета на глави.никой няма да ни пази ако сами не се пазим. Но врага вече е между нас и е навлякъл овча кожа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: didanov
Категория: История
Прочетен: 2908612
Постинги: 1149
Коментари: 3364
Гласове: 5866
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол
1. Цар Мидас, бриги и пеласги – Троя е на Балканите?
2. Българското хоро - древно писмо от живи йероглифи
3. Тракийският император Роле и паметника на цар Мида
4. Корените на българската народност
5. Българският генетичен проект
6. "Как ни предадоха европейските консули"
7. Мегалитите - трогателно свидетелство за детството на човечеството
8. ДЖАГФАР ТАРИХЫ, ПЕЛАСГИТЕ и остров КРИТ
9. Сурва Година, Сура Бога и Веда Словена
10. Древно-тракийско скално светилище под Царев връх – предшественик на Рилския манастир
11. неизвестното племе на мияците
12. Масагетската принцеса Томира и битката й с персийския цар Кир
13. Хубавата Елена в Египет
14. Склавини и анти в долнодунавските земи
15. Кои са мирмидонците?
16. Еничаринът Склаф, името Слав и робите
17. Аспарух, Мемнон и етиопските българи
18. Името на Кан(ас) Аспарух не е случайно
19. Срещата м/у Калоян и Пиер дьо Брашо
20. Амазонките на Тезей, Херодот, Дахомей, Южна Америка и Африка
21. Фердинанд I, славянин и потомък на витинските князе.
22. НОВ МЕТОД ЗА РАЗЧИТАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РУНИ
23. Амазонките в древността (Тракия, Мала Азия,Либия)
24. ПОЛИСЪТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
25. АТЛАНТИ ЛИ СА МИТОЛОГИЧНИТЕ ТИТАНИ?
26. Черноморската Троя – тайната на Ропотамо
27. Брут Троянски - легендарният първи владетел на Британия
28. ЧУЖДИЦА ЛИ Е НАИМЕНОВАНИЕТО "ТРАКИ"?
29. О неразумний, защо се срамиш да се наречеш...мизиец?
30. Черноморската Троя - коя българска река е Омировата Симоис?