Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 22:32 - американски бомбардировач сниман на Луната!
Автор: didanov Категория: Хоби   
Прочетен: 2222 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Самолет на Луната

image

Този американски бомбардировач от времето на Втората световна война е заснет на Луната. Как е попаднал там, досега си остава неясно. Във всеки случай пилотът му не е прелетял без чужда помощ цялото това разстояние. Самолетът и до днес си стои там, в кратера.

 

 

 

  

(...) Но какво да говорим за похищение на отделни хора, ако са известни случаи на похищения на цели екипажи. Неотдавна читателите имаха възможност да видят снимката, получена от съветския космически апарат, който фотографира Луната и запечата в един от кратерите... американски бомбардировач от времето на втората световна война, похитен с целия си екипаж от НЛО.

              (...)

     

Кой все пак отнесе американския бомбардировач в лунния кратер?


От статията в канадския седмичник "Уиклиърлдс нюз" научаваме за странния случай, станал с един съветски пилот преди 45 години. Открива ли се недостигащото звено от главоблъсканицата?
Бившият летец-изпитател Пьотр Губенков е убеден в това, че американския бомбардировач, намерен на Луната, е бил захвърлен там от космически пришълци - убеден е, защото тези същите пришълци са се опитали да отвлекат него, заедно със самолета му!!! Пенсионерът-летец разказва, че сребрист пурообразен НЛО се е опитал да "погълне" самолета му над Берингово море преди 45 години.
И неговият впечатляващ разказ удивително разкрива странната тайната на бомбардировача в лунния кратер, за който беше съобщено в пресата през 1988 година: "Ние притежаваме снимки, на които е изобразен бомбардировач с американски опознавателни знаци от времето на втората световна война, лежащ в лунен кратер. Две години си блъскахме главите как е можало да се случи подобно нещо, - казва ученият С. Макеев. - Историята с летеца Гуренков е достатъчно правдоподобна и само потвърждава версията на онези изследователски групи които вярват, че извънземни са откраднали самолета и са го пренесли на Луната."
Умопомрачителното приключение на летеца се случило през лятото на 1948 година, когато той извършил тренировъчен полет край сибирските брегове.
"Това беше най-обикновен полет, докато най-неочаквано отстрани се появи бляскащо пурообразно тяло, подобно на което никога дотогава не бях виждал. - спомня си летец-изпитателят. - То беше дълго най-малко половин километър (вероятно кораб-майка - бел. коресп.) и направено от някакъв блестящ металически материал, толкова ярък, че ми беше много трудно да го гледам. Въздухът беше спокоен, но изведнъж се появи такава турбулентност, че аз едва можах да овладея своя самолет.

image
След това изведнъж широко се отвориха две гигантски врати, подобни на врати на хангар и аз усетих как нещо започна да всмуква самолета по посока на НЛО. Можех да виждам фигурите, движещи се насам-натам в светлината, идваща от вътрешността на обекта; можех да виждам и как ТЕ се вглеждат в мен.
Опитвах се да се измъкна, но бях съвършено безпомощен, тъй като самолетът се всмукваше като от огромна прахосмукачка. В съзнанието ми нямаше съмнение относно това, че моят самолет, с мен заедно ще бъде всмукан и похитен.
"
Но изведнъж зловещото космическо тяло изпуснало виещ звук така гръмко, че изплашеният до смърт летец можал да го чуе през рева на собствените си мотори.
Секунда по-късно огромната врата се затворила и НЛО изчезнал от погледа, освобождавайки руския изстребител от хватката си.
"Приличаше на нещо такова, като че ли при тях беше прозвучала тревога или зов за помощ и съществата на борда на космическото тяло изведнъж загубиха интерес към мен, - разказва пилотът. - Това стана така бързо, че аз не успях дори да мигна."
Потресеният летец се върнал в базата, но никога на никого не разказал за своето страховито стълкновение, тъй като се боял това да не навреди на неговата военна кариера и на мечтата му да стане космонавт.
Но когато прочел за тайнствения бомбардировач на Луната, Гуренков, който е прелетял по различни авиолинии 32 години, решил преди да се пенсионира да разкрие своята удивителна тайна. "Сега вече никой не може да ми навреди." - казал добродушният човек.

"Сега, когато знаем, че извънземните имат интерес към похищението на военни самолети от Земята, а също и способността да осъществяват това, възможно е да отговорим на ред въпроси относно други изчезнали самолети." - казва Макеев.
www.xnetbg.net



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: didanov
Категория: История
Прочетен: 2929075
Постинги: 1149
Коментари: 3364
Гласове: 5875
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол
1. Цар Мидас, бриги и пеласги – Троя е на Балканите?
2. Българското хоро - древно писмо от живи йероглифи
3. Тракийският император Роле и паметника на цар Мида
4. Корените на българската народност
5. Българският генетичен проект
6. "Как ни предадоха европейските консули"
7. Мегалитите - трогателно свидетелство за детството на човечеството
8. ДЖАГФАР ТАРИХЫ, ПЕЛАСГИТЕ и остров КРИТ
9. Сурва Година, Сура Бога и Веда Словена
10. Древно-тракийско скално светилище под Царев връх – предшественик на Рилския манастир
11. неизвестното племе на мияците
12. Масагетската принцеса Томира и битката й с персийския цар Кир
13. Хубавата Елена в Египет
14. Склавини и анти в долнодунавските земи
15. Кои са мирмидонците?
16. Еничаринът Склаф, името Слав и робите
17. Аспарух, Мемнон и етиопските българи
18. Името на Кан(ас) Аспарух не е случайно
19. Срещата м/у Калоян и Пиер дьо Брашо
20. Амазонките на Тезей, Херодот, Дахомей, Южна Америка и Африка
21. Фердинанд I, славянин и потомък на витинските князе.
22. НОВ МЕТОД ЗА РАЗЧИТАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РУНИ
23. Амазонките в древността (Тракия, Мала Азия,Либия)
24. ПОЛИСЪТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
25. АТЛАНТИ ЛИ СА МИТОЛОГИЧНИТЕ ТИТАНИ?
26. Черноморската Троя – тайната на Ропотамо
27. Брут Троянски - легендарният първи владетел на Британия
28. ЧУЖДИЦА ЛИ Е НАИМЕНОВАНИЕТО "ТРАКИ"?
29. О неразумний, защо се срамиш да се наречеш...мизиец?
30. Черноморската Троя - коя българска река е Омировата Симоис?