Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2014 22:48 - Ролята на Земята във Вселената, организация и механизъм на подземното Слънце
Автор: didanov Категория: Хоби   
Прочетен: 995 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.11.2014 01:21


Земята е създадена вследствие еволюция на Вселената. Тя е един от трите центъра, които обслужват Вселената, и има директна връзка с Акаша. Земята не ползва ретранслатори и междинни центрове. От Земята се приемат, предават, пренасочват и контролират всички информационни, енергийни и симптоматични потоци, стойности, параметри, полета на излъчване. В ядрото на Земята са концентрирани стойностите и характеристиките на всички енергии, валидни за цялата Вселена. Поради това планетата Земя е от изключително важно значение за всички общества и цивилизации, обитаващи Вселената. 
Това е причината за изградените подземни лаборатории, в които се извършват непрекъснати измервания, изчисления и корекции на земното ядро. В пространството около ядрото е изграден слой, в който  е пресъздадена в умален мащаб цялата Вселена, взаимовръзките в нея, галактики, системи, транспортни коридори. Обозначени са различните енергийни потоци и полета, действащи в определени зони. Един макет, съдържащ и най-малките ориентири и звена, необходими за опознаването на Вселената. Пространството под Земята е една малка затворена  Вселена със своите обитатели, градове, центрове, заводи, лаборотории, енергопроизводствени бази, където се трансформират и излъчват различните енергии, в зависимост от зоната и целите на потребление. Всичко това е разположено между пространството между макета на Вселената и нивата, където са изграденинподземните градове на земните цивилизации, а също и някои по-стари, нефункциониращи вече извънземни бази и градове.
За задоволяване на нуждата на подземните обитатели от слънчева енергия и нейните производни е изградена специална генераторна система, която е включена директно към ядрото, откъдето тя черпи необходимите енергийни стойности от трето и четвърто ниво на Алфа спектъра. Изтеглените мощности минават през филтриращ център, където се пречистват от прикачените по трасето ненужни енергийни импулси и оттам се отвеждат в генераторното ниво, където се балансират, обогатяват с допълнителни атоми и кванти от висшия енергиен спектър и се излъчват през специално организирана кристална структура в пространството. Това е цялата организация и действие на механизма, образуващ подземното слънце........спирам с информацията от Акаша драги читатели, защото и аз трябва да го осмисля....Опитвам се да проумея, ако това, което четохте е невярно, кой мозък го е измислил?И защо?Не ми се вярва да е само за сеира.....
Ако е вярно....тогава обяснява поне за мен големият интерес на толкова различни извънземни цивилизации към нас....Грешка - към нашата Земя, а ние си мислим, че са дошли за нас, че чак се бият по между си за да ни контролират. И за какво? Нашата цивилизация е толкова пропаднала морално, че е въпрос на време да се самоунищожи, може би единствени които ни спират, са нашите извънземни наблюдатели - те пазят да не прецакаме непоправимо нашата Земя и така да навредим на Вселената. Представете си - някъде там под нас има един огромен глобус макет на нашата Вселена, със всичките подробности и взаимовръзки, същества изминават хиляди светлинни години за да го видят и научат нещо повече за Вселената, а ние си играем на стражари и апаши, най-много да се помъчим да кацнем пак на Луната. Иманяри сноват из планините с надеждата да изровят някоя торба с пари, а на никой не му идва на ум, че под нас има заровени градове, лаборатории, цяло подземно Слънце! Интересуваме се какво е направил някой си Алфа-политик, а не ни пука как да ползваме Алфа-лъчите, гледаме всяка вечер Големият брат, а не виждаме, че Той ни гледа и се подсмихва....чакайки търпеливо да се събудим.Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: didanov
Категория: История
Прочетен: 2351346
Постинги: 1136
Коментари: 3354
Гласове: 5813
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол
1. Цар Мидас, бриги и пеласги – Троя е на Балканите?
2. Българското хоро - древно писмо от живи йероглифи
3. Тракийският император Роле и паметника на цар Мида
4. Корените на българската народност
5. Българският генетичен проект
6. "Как ни предадоха европейските консули"
7. Мегалитите - трогателно свидетелство за детството на човечеството
8. ДЖАГФАР ТАРИХЫ, ПЕЛАСГИТЕ и остров КРИТ
9. Сурва Година, Сура Бога и Веда Словена
10. Древно-тракийско скално светилище под Царев връх – предшественик на Рилския манастир
11. неизвестното племе на мияците
12. Масагетската принцеса Томира и битката й с персийския цар Кир
13. Хубавата Елена в Египет
14. Склавини и анти в долнодунавските земи
15. Кои са мирмидонците?
16. Еничаринът Склаф, името Слав и робите
17. Аспарух, Мемнон и етиопските българи
18. Името на Кан(ас) Аспарух не е случайно
19. Срещата м/у Калоян и Пиер дьо Брашо
20. Амазонките на Тезей, Херодот, Дахомей, Южна Америка и Африка
21. Фердинанд I, славянин и потомък на витинските князе.
22. НОВ МЕТОД ЗА РАЗЧИТАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РУНИ
23. Амазонките в древността (Тракия, Мала Азия,Либия)
24. ПОЛИСЪТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
25. АТЛАНТИ ЛИ СА МИТОЛОГИЧНИТЕ ТИТАНИ?
26. Черноморската Троя – тайната на Ропотамо
27. Брут Троянски - легендарният първи владетел на Британия
28. ЧУЖДИЦА ЛИ Е НАИМЕНОВАНИЕТО "ТРАКИ"?
29. О неразумний, защо се срамиш да се наречеш...мизиец?
30. Черноморската Троя - коя българска река е Омировата Симоис?