Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2014 02:20 - Апокалипсисът - декодираното послание на Йоан Богослов за нашето бъдеще
Автор: didanov Категория: История   
Прочетен: 2443 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.10.2015 00:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Глава 19

1. след това чух, като че ли силен глас от голямо множество на небето, който казваше : Алилуя!Спасение, слава и сила принадлежат на нашия Бог;

 

- При отварянето на Голямата врата и навлизането на Земята  в следващото й еволюционно ниво ще се отворят много нови звукови енергийни канали, които ще бъдат източник на информация за хората от Новото време. Тези звукови канали чува Йоан, а те принадлежат на Вселенската мрежа, на Бог.

 

2. Защото са истинни и праведни Неговите съдби; понеже Той осъди великата блудница, която е разтляла земята с блудството си, и даде върху нея възмездие за кръвта на Своите слуги.

 

- Великата блудница е покварата, моралното и духовно падение на сегашната раса, злите помисли и деяния, които владеят човечеството в навечерието на 2012 година. Великата блудница ще си отиде и след прехода нейното място ще остане завинаги в миналото.

 

3. И втори път рекоха : Алелуя! И димът й се издига до вечни векове.

 

- Преходът ще се извърши на два етапа, на два пъти. Човечеството ще се пречиства преди да премине в Новата ера. Първият етап е вече завършен.  Вторият започва в навечерието на 2012г.

 

4. И двадесетте и четири старци и четирите живи същества паднаха, та се поклониха на Бога, Който седи на престола, и казваха : Амин!Алелуя!

 

- Двадесет и четири са новите нива, канали и потенциали, които ще се отворят у Новите хора в Четвъртото измерение. Четирите тела на човека ще започнат да съществуват заедно осъзнато.

 

5. И от престола излезе лгас, който казваше : Хвалете нашия Бог, всички негови слуги, вие, които Му се боите, малки и големи.

 

- Всички, преминали през прехода – малки и големи, бедни и богати, млад и стари, всички, които са оцелели са достойни да продължат напред в Новото време, за това трябва да продължават да хвалят Бога, т.е. да живеят по законите на Всемира.

 

6. И чух като глас от много народ, и като глас от много води, и като глас от силни гърмежи, които казваха: Алилуя!Защото Господ, нашият Бог, Всемогъщият царува.

 

- Всички новоотворени канали ще бъдат достъпни за Новите хора. Уменията и знанията им ще се умножат.

 

7. Нека се радваме и се веселим и нека отдадем Нему слава; защото дойде сватбата на Агнето, и Неговата жена се е приготвила.

 

- трябва са се цени това, че вече Бог, Вселената са достъпни за Земята, че няйният основен двигателен елемент – Л‘бовта е наложена като форма от живот, мисък, поведение и взаимонотношения.

 

8. И на нея се позволи да се облече в светъл и чист висон; защото висонът е праведните дела на светиите.

 

- С установяването на Любовта ще се пречистват енергийните мрежи на Земята и хората и ще се доближат до съвършенството на Вселената. Ще се повиши нивото на духовността, а с това и мястотото в йерархията на Световете в Космоса.

 

9. И каза ми : Напиши: Блажени тия, които са призвани на сватбената вечеря на Агнето. И казва ми: Тия думи са истинни Божии думи.

 

- Тези, които останат след подбора и оцелеят след прехода, ще живеят в Новата ера - те ще са блажени, защотото ще живеят в Нов свят на хармония, мир и любов.

 

10. Тогава аз паднах пред нозете му да му се поклоня; но той ми рече : Недей; аз съм съслужител на тебе и на братята ти, които държат свидетелството за Исуса; поклони се Богу; защото духът на пророчеството е да свидетелствуваме за Исуса.

 

- Покланя се пред материализираното видение на Висшия посветен от Вселената, който чрез Исус се показва и на Йоан.

 

11. След това видях небето отворено, и ето бял кон. И Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.

 

- Отвореното небе е синоним на отварянето на Голямата врата, отварянето на илюзорното небе и разкриването, пред Земята и нейната цивилизация, на истината за Вселената и нейните закони. Сливат се паралелните светове и мъртвите, напуснали нашия свят стават видими.

 

12. Очите Му бяха огнен пламък, на глават Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той;

 

- Конникът е материализиран посветен от друго измерение, боравещ с по-чисти енергии – огнения пламък, а короните символизират силата и мощта им. В началото словото му ще е чуждо, непознато за земната раса.

 

13. и беше облечен в дреха, попръскана с кръв, и името Му беше Божието слово.

 

- Кръвта символизира Истината, която носи за новите знания, а името му постепенно става разбираемо, т.е. хората постепенно ще усетят новите знания.

 

14. И небесните войски, облечени в  бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.

 

- Небесните войски са пратеници от други светове, които постепенно ще стават видими и разбираеми, както е било някога в забравените времена, в началото на сътворението на расата.

 

15. Из устата Му излизаше двуостър меч, за да порази с него народите: и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.

 

- Когато хората приемат новите закони, морал и философия ще се изкоренят завинаги остатъците от деградилата ценностна система на сегашното общество.

 

16. И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и  Господ на господарите.

 

- Силата на Вселената, Мощта на Вселената ще слязат на Земята.

 

17. После видях един ангел, стоящ в слънцето; и, извиквайки със силен глас, каза на всичките птици, които летят посред небето : Дойдете, събирайте се за великата Божия вечеря.

 

- Ангелът е вестител от висшата йерархия на Вселенските Богове. Той призовава тези от тях, които още не са дошли на Земята да слязат, за да присъстват на отключването на Новия свят на Земята.

 

18. за да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на юнаци и месата на коне и на ония, които яздят на тях, дори месата на всичките човеци, свободни и роби, малки и големи.

 

- Отнася се до втория етап от прехода, който ще е кратък, но наситен със събития. Тогава ще се извърши окончателният подбор, за да останат само тези, които ще продължат след прехода.

 

19. И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против неговото войнство.

 

- Ескалацията на агресията, негативизма и омразата между хората -  последна съпротива на отиващия си свят срещу Новата епоха, в която ще владее Любовта.

 

20. И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те  двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.

 

- В крайна сметка вси4ки, които сега се считат за водачи, но използват нечисти сили, действия и помисли ще бъдат отстранени от програмата за бъдещето развитие на Земята.

 

21. А останалите бидоха избити с меча на яздещия коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.

 

- Боговете ще приклюват успешно мисията си на Земята и ще се установи хармонията.

Милан Миланов

 още интересни материали четете на: vselenabg.blogspot.co.at/






Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: didanov
Категория: История
Прочетен: 2926601
Постинги: 1149
Коментари: 3364
Гласове: 5875
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол
1. Цар Мидас, бриги и пеласги – Троя е на Балканите?
2. Българското хоро - древно писмо от живи йероглифи
3. Тракийският император Роле и паметника на цар Мида
4. Корените на българската народност
5. Българският генетичен проект
6. "Как ни предадоха европейските консули"
7. Мегалитите - трогателно свидетелство за детството на човечеството
8. ДЖАГФАР ТАРИХЫ, ПЕЛАСГИТЕ и остров КРИТ
9. Сурва Година, Сура Бога и Веда Словена
10. Древно-тракийско скално светилище под Царев връх – предшественик на Рилския манастир
11. неизвестното племе на мияците
12. Масагетската принцеса Томира и битката й с персийския цар Кир
13. Хубавата Елена в Египет
14. Склавини и анти в долнодунавските земи
15. Кои са мирмидонците?
16. Еничаринът Склаф, името Слав и робите
17. Аспарух, Мемнон и етиопските българи
18. Името на Кан(ас) Аспарух не е случайно
19. Срещата м/у Калоян и Пиер дьо Брашо
20. Амазонките на Тезей, Херодот, Дахомей, Южна Америка и Африка
21. Фердинанд I, славянин и потомък на витинските князе.
22. НОВ МЕТОД ЗА РАЗЧИТАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РУНИ
23. Амазонките в древността (Тракия, Мала Азия,Либия)
24. ПОЛИСЪТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
25. АТЛАНТИ ЛИ СА МИТОЛОГИЧНИТЕ ТИТАНИ?
26. Черноморската Троя – тайната на Ропотамо
27. Брут Троянски - легендарният първи владетел на Британия
28. ЧУЖДИЦА ЛИ Е НАИМЕНОВАНИЕТО "ТРАКИ"?
29. О неразумний, защо се срамиш да се наречеш...мизиец?
30. Черноморската Троя - коя българска река е Омировата Симоис?