Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2014 00:11 - Български учен с революционни теории във физиката!
Автор: didanov Категория: Технологии   
Прочетен: 866 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.10.2014 00:12


Професор Стоян Съргойчев е българин, който от 24 години работи извън България.

В момента доктор Стоян Сарг, както е известен професионално, има канадско гражданство, и живее и работи в Канада. Той има инжинерна диплома и докторат по физика в областта на космическите изследвания.

От 1976 до 1990 година работи по космически програми, координирани от бившия Съветски Съюз, като същевременно взима участие и в програми на Европейската Космическа Агенция. За иновативните си постижения е награден с медали от програмата Интеркосмос, Русия и България. През 1990 година е поканен да гостува в университета Корнел, както и да започне работа в обсерваторията в Пуерто Рико. Това е мястото, където започва началото си програмата СЕТИ за откриване на извънземен разум. През 1991 година Съргойчев се премества в Канада, където работи за Канадската Космическа Агенция. От 2002 година преподава в университета Йорк в Торонто. Има над 50 публикации, издал е 4 книги и е притежател на няколко патента в областта на космическите изследвания.
Теориите на доктор Стоян Съргойчев са наистина интересни, тъй като той се опитва да намери научна връзка между материалното и нематериалното, като особено внимание отделя на изучаването и експериментирането с енергия. Според него съвременната представа за материята е погрешна, тъй като не се отчита факта, че тя е свързана с енергия. Неговите изследвания също така следват и логиката, а не само физиката. Известно твърдение е, че човешката логика не работи в квантовата механика, с което Сарг не е съгласен.

„Това е липса на обяснение; не, че логиката не работи, просто модела, който е избран за обяснение, е математически. А на един физичен модел могат да бъдат направени много математически.“ – казва Сарг.

Доктор Сарг твърди, че смятаните за остарели разбирания за етера като заобикалящо ни енергийно поле всъщност са достоверни. Според него, за да се обясни висшето, трябва първо да се разбере най-низшето. Това той нарича степени на организацията на материята – за да се разбере духовното, което е най-висшата позната форма, трябва да тръгнем с микроскоп, от клетките и молекулите. Сарг въвежда термина „космическа решетка“ като най-ниско ниво в микрокосмоса, определяйки я като подобие на това, което физиците са наричали етер, но днес се смята, че не съществува, тъй като не е дадено фактическо определение. Тази космическа решетка изпълва пространството на ниво елементарни частици и взаимодейства със всичко останало – частици, ДНК, енергийни полета, стигайки до духовните материи.

„Изследвал съм историята на физиката още от 17-ти век. Още самия Тесла казва, че енергията е във пространството, и той е прав. Енергията е навсякъде около нас, било като магнитно поле, било и като гравитация, или електрично поле. Пространството не е празно“ – казва Сарг.


Професор Сарг започва сам да разработва начин за използване на тази енергия за придвижване. Издава книга по темата, откривайки, че една структура на пространството позволява да се използва тази енергия за задвижване на космически кораб например, базиран на принцип различен от реактивния.

Летящите чинии

„Гравитационната маса може да бъде изменена и обекта да бъде насочен в различна посока. Правил съм експерименти, които доказват това. Именно по този начин се движат евентуалните извънземни. Накратко казано, около кораба има плазма, изградена от подходящи газове, която се активира от електромагнитно поле с точно определени честоти, като електроните започват да взаимодействат с етера, или космическата решетка, и се получава ефекта на промяна на гравитацията.“ – казва Съргойчев.

Този феномен във физиката е наречен на него. Това е ефекта SARG, по името му, Stimulated Anomalous Reaction to Gravity – стимулирана аномалия на реакция към гравитация. Публикацията е призната от учени по цял свят и е широко обсъждана като възможност за подобряване на пътуванията в космоса.

Човешката душа

 

Друга негова разработка е идеята, че човешката душа има информационно поле, което се запазва и след смъртта. Това той обяснява отново с космическата решетка.

Според него всеки жив организъм има свое информационно поле, в религиите наричано душа, или аура, като колкото по-високо развит е организма, толкова по-силно е полето. Това поле е висше ниво на организация на материята. Теорията за чакрите също се обяснява, като чакра е мястото, където информационното поле е засилено. Има разработени и камери, които да заснемат това енергийно поле.

„Това поле не може да се регистрира с уредите, с които разполагаме. В опити с лазери се използват така наречените свързани фотони. Направих опит с дълга композиция от фотони, като последния се свърза с първия. При това положение, енергията се върти в кръг и не се губи, тъй като е известно, че фотоните не губят и частица от енергията си. Това нещо може да бъде локализирано и да бъде единица за информационно поле, а и фотоните могат да бъдат поляризирани и преплетени.“ – казва Съргойчев.

 

Само че това поле не може да бъде засечено, защото енергията, която има е много слаба, достатъчна само за поддържането му. Проблем за засичането на това информационно поле, е и че уредите обикновено засичат поле, когато то ги удари. А фотоните се движат със скоростта на светлината и не могат да бъдат засечени.

А това информационно поле продължава да съществува и след смъртта. То се създава от протеини в мозъка, съдържащи енергия, структурирани така, че да създават фотони, следващи техния кръгообразен строеж. Затова информационното поле е около главата – аура, ореол. Това е стабилно поле, което продължава да съществува независимо от създателя си. Може би след това се комбинира с други полета от подобен вид, например подобен друг мозък, тъй като честотите са сложни. Това би обяснило феномени като телепатия и прераждане по научен начин.

Професор Сарг има много публикации на различни теми, като например студения ядрен синтез. Той е един от малкото, успешно провели експерименти с ефекта на Хътчинсън и ефекта на Казимир, при които метални обекти преодоляват гравитацията с независима енергия, опити, направени първо от Тесла, и все още недоказани.

Професор Съргойчев има забележителна кариера и отворена мисъл. Надяваме се следващото поколение космически кораби да носи неговото име.
Източник /
Свежа Наука




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: didanov
Категория: История
Прочетен: 2907899
Постинги: 1149
Коментари: 3364
Гласове: 5866
Спечели и ти от своя блог!
Блогрол
1. Цар Мидас, бриги и пеласги – Троя е на Балканите?
2. Българското хоро - древно писмо от живи йероглифи
3. Тракийският император Роле и паметника на цар Мида
4. Корените на българската народност
5. Българският генетичен проект
6. "Как ни предадоха европейските консули"
7. Мегалитите - трогателно свидетелство за детството на човечеството
8. ДЖАГФАР ТАРИХЫ, ПЕЛАСГИТЕ и остров КРИТ
9. Сурва Година, Сура Бога и Веда Словена
10. Древно-тракийско скално светилище под Царев връх – предшественик на Рилския манастир
11. неизвестното племе на мияците
12. Масагетската принцеса Томира и битката й с персийския цар Кир
13. Хубавата Елена в Египет
14. Склавини и анти в долнодунавските земи
15. Кои са мирмидонците?
16. Еничаринът Склаф, името Слав и робите
17. Аспарух, Мемнон и етиопските българи
18. Името на Кан(ас) Аспарух не е случайно
19. Срещата м/у Калоян и Пиер дьо Брашо
20. Амазонките на Тезей, Херодот, Дахомей, Южна Америка и Африка
21. Фердинанд I, славянин и потомък на витинските князе.
22. НОВ МЕТОД ЗА РАЗЧИТАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РУНИ
23. Амазонките в древността (Тракия, Мала Азия,Либия)
24. ПОЛИСЪТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
25. АТЛАНТИ ЛИ СА МИТОЛОГИЧНИТЕ ТИТАНИ?
26. Черноморската Троя – тайната на Ропотамо
27. Брут Троянски - легендарният първи владетел на Британия
28. ЧУЖДИЦА ЛИ Е НАИМЕНОВАНИЕТО "ТРАКИ"?
29. О неразумний, защо се срамиш да се наречеш...мизиец?
30. Черноморската Троя - коя българска река е Омировата Симоис?